Beoordelingen van Hechi World Kitchen

1285 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
1285 beoordelingen
datum score
Hilde
Beoordeeld op: 19/10/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service , lekker en kwaliteitsvo eten.,...

Goede service , lekker en kwaliteitsvo eten., uitgebreide keuze, veilig wegens goede toepassing social distancing covid 19 regels

Kelly
Beoordeeld op: 17/10/2020
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Koud- en desserten buffet triestig. À la carte...

Koud- en desserten buffet triestig. À la carte niets lekker gegeten. In de begin jaren was het eten prijs-kwaliteit goed. Dat kun je nu spijtig genoeg niet meer zeggen.

Angelique
Beoordeeld op: 12/10/2020
Angelique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

ja , zeker , ik miste enkel een beetje muziek...

ja , zeker , ik miste enkel een beetje muziek , nu deed het me een beetje aan een kantine denken

kenzo
Beoordeeld op: 11/10/2020
kenzo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Koud eten. Niet comfortabel met handschoenen...

Koud eten. Niet comfortabel met handschoenen en mondmasker.

Emmy
Beoordeeld op: 11/10/2020
Emmy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten zeer vriendelijke bediening...

Lekker eten zeer vriendelijke bediening

Petra
Beoordeeld op: 11/10/2020
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Niet te druk, alles was goed georganiseerd,...

Niet te druk, alles was goed georganiseerd, heel lekker en vriendelijke bediening!

Orhan
Beoordeeld op: 11/10/2020
Orhan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Alles was top!...

Alles was top!

Chelsea
Beoordeeld op: 08/10/2020
Chelsea beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Er is veel verandert, niet meer zo gezellig....

Er is veel verandert, niet meer zo gezellig. Niet zo veel keuze meer. Drank is aparte rekening geworden. Heel weinig desserts.

smet
Beoordeeld op: 05/10/2020
smet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke service en snel...

vriendelijke service en snel

Yvonne
Beoordeeld op: 05/10/2020
Yvonne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Iedereen was heel vriendelijk en we hebben...

Iedereen was heel vriendelijk en we hebben nooit lang op ons eten moeten wachten echt een super service

datum score