Beoordelingen van Hechi World Kitchen

1308 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
1308 beoordelingen
datum score
Heidi
Beoordeeld op: 21/06/2021
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

All-in formule...

All-in formule

VERHEYEN
Beoordeeld op: 21/06/2021
VERHEYEN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat wij heel goed ontvangen zijn , alles...

Omdat wij heel goed ontvangen zijn , alles correct was ook het eten , alsook het personeel van deze zaak zoals het vroeger was voor de corona sluiting. Er is hier niets aan opmerken, ben blij dat wij er terug kunnen naar toegaan.

Hamza
Beoordeeld op: 21/06/2021
Hamza beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke Werknemers, en heerlijke gerechtje...

Vriendelijke Werknemers, en heerlijke gerechtjes.

danny
Beoordeeld op: 21/06/2021
danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

alles verliep goed en het eten was heerlijk...

alles verliep goed en het eten was heerlijk

Gunther
Beoordeeld op: 20/06/2021
Gunther beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gevarieerde keuze & goede prijs-kwaliteitsverho...

Gevarieerde keuze & goede prijs-kwaliteitsverhouding, enkel jammer dat koffiemachine defect was.

Nuray
Beoordeeld op: 20/06/2021
Nuray beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Supervriendelijk onthaal! Supersnelle en vriend...

Supervriendelijk onthaal! Supersnelle en vriendelijke bediening, tafel werd heel snel afgeruimd. Heel veel keuze aan gerechten voor iedereen. Er is ook sushi aanwezig, verschillende soepen. Naast Aziatische gerechten ook een diversiteit aan gefrituurde gerechten. Ik ben op een speciaal dieet en kon genoeg vinden om mijn dieet niet te verbreken. Heel veel keuze aan desserts en mooi gepresenteerd, slushmachine en chocoladefontein aanwezig… Ook voor kinderen een absolute voltreffer. Zij komen hier heel graag eten. Zeer hygiënisch en vriendelijk personeel. Wij hebben genoten en komen zeker terug!

Farida
Beoordeeld op: 20/06/2021
Farida beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker en vers, goede service. Veel...

Eten was lekker en vers, goede service. Veel variatie in eten. Sfeer was ook aangenaam we hadden een goede plek om te zitten en om rustig te genieten van ons eten.

piet
Beoordeeld op: 20/06/2021
piet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

heel goed lekker eten vriendelijk personeel...

heel goed lekker eten vriendelijk personeel

Erik
Beoordeeld op: 16/06/2021
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten en vriendelijk personeel ,,wij...

Heel lekker eten en vriendelijk personeel ,,wij zijn blij dat het terug het oude concept is

Bianca
Beoordeeld op: 14/06/2021
Bianca beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ondanks de corona was er geen bedrukkende sfeer...

Ondanks de corona was er geen bedrukkende sfeer en voelde je je eindelijk terug op je gemak eens te kunnen genieten zonder meer. top

datum score