Beoordelingen van Hechi World Kitchen

1153 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
1153 beoordelingen
datum score
van Hoof
Beoordeeld op: 27/02/2020
van Hoof beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Zoals altijd veel keus , als je met honger...

Zoals altijd veel keus , als je met honger buiten gaat ligd het aan Uzelf , en de attendheid voor het verwijderen van lege borden is optimaal , Gewoon Goed !!

Herman
Beoordeeld op: 26/02/2020
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

De producten smaakten niet erg vers...

De producten smaakten niet erg vers

MARLEEN
Beoordeeld op: 23/02/2020
MARLEEN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De gereserveerde plaats was perfect. Had gevraa...

De gereserveerde plaats was perfect. Had gevraagd een rustige plaats en een kinderstoel. En dit was perfect. Het eten was zeer lekker en voor ieders wat wil. Het was een zeer gezellige avond met goede bediening en voorzieningen.

Serge
Beoordeeld op: 22/02/2020
Serge beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

perfect voor groep feest. enorm keuze, buffeten...

perfect voor groep feest. enorm keuze, buffeten zijn constant vernieuwd met verse producten UITSTEKEND prijs kwaliteit

Rene
Beoordeeld op: 19/02/2020

Ik zoek waar ik mijn Lunch Pass kan gebruiken...

Ik zoek waar ik mijn Lunch Pass kan gebruiken op de website van www.sodexo4you.be en vind de zaak: RESTAURANT HECHI Luithagen-Haven 4 2030 ANTWERPEN 03/5447999 Restaurant Aanvaarde cheques Lunch Pass (Sodexo Card). Daar aangekomen wil men de Lunch Pass NIET AANVAARDEN ALS BETAALMIDDEL en heb ik NIET kunnen betalen met de kaart van Sodexo. Dit is mi valse reclame. Ofwel moet de zaak HECHI zorgen dat ik kan betalen met de Sodexo kaart OFWEL moet DE ZAAK HECHI en het adres UIT DE LIJST van deelnemende handelaars VERWIJDERD WORDEN.

Tania
Beoordeeld op: 17/02/2020
Tania beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles vers en veel keuze...

Alles vers en veel keuze

Jean
Beoordeeld op: 17/02/2020
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden over het eten en over...

Wij zijn zeer tevreden over het eten en over de service . Spijtig genoeg zijn de borden altijd koud dat brengt dat wanneer men kleine porties neemt (en dat is wel de bedoeling) het eten koud is tegen dat men aan de tafel zit. Bordenwarmers zouden geen overdreven luxe zijn .Het gaat hier natuurlijk om een grote investering die ik kan begrijpen maar koud eten zal mij ervan tegenhouden om Hechi meerdere keren te bezoeken in dezelfde maand. Op 16/02/2020 werkte ook de kassa niet aan de alcohol stand niet en deed de koffiemachine het ook niet.

placeholder
Frank
Beoordeeld op: 16/02/2020
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super goede keuken...

Super goede keuken

Patricia
Beoordeeld op: 16/02/2020
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

veel keuze. vriendelijk personeel. goede prijs...

veel keuze. vriendelijk personeel. goede prijs

Karin
Beoordeeld op: 16/02/2020
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was heel lekker...

Eten was heel lekker

datum score