Beoordelingen van Hechi World Kitchen

1371 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
1371 beoordelingen
datum score
Hayat
Beoordeeld op: 04/08/2021
Hayat beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke personeel. Gezellige sfeer. Genoeg...

Vriendelijke personeel. Gezellige sfeer. Genoeg keuze aan eten dat super lekker en warm is en heel netjes. Gezellige sfeer. Bedankt voor de goede service.

Els
Beoordeeld op: 02/08/2021
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

toen ik voor een tweede keer warm buffet wou...

toen ik voor een tweede keer warm buffet wou nemen was er al heel veel op, mosselen leeg, koud buffet zo goed als leeg, ene drankenkoeler was zo goed als leeg.....aangezien de formule voor 2 uur niet meer bestaat is het wel duur geworden, dat vind ik niet erg zolang er maar veel keuze is

Kurt
Beoordeeld op: 02/08/2021
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor ons de 1ste keer en is super goed meegeval...

Voor ons de 1ste keer en is super goed meegevallen. Vriendelijke mensen en lekker eten

freddy
Beoordeeld op: 02/08/2021
freddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

ruime keuze en steeds heel lekker...

ruime keuze en steeds heel lekker

Dirk
Beoordeeld op: 01/08/2021
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgde keuken. Mooi interieur, alles netjes,...

Verzorgde keuken. Mooi interieur, alles netjes, zelfs de toiletten.! Vriendelijke bediening

Karen
Beoordeeld op: 01/08/2021
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Proper restaurant en vriendelijke mensen. Veel...

Proper restaurant en vriendelijke mensen. Veel keuze, steeds aangevuld. Prijs/kwaliteit zijn wij zeer tevreden.

Erik
Beoordeeld op: 28/07/2021
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel , groot assortiment....

Vriendelijk personeel , groot assortiment.

Johnritz
Beoordeeld op: 28/07/2021
Johnritz beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten waren lekker waren vriendelijk ik...

Het eten waren lekker waren vriendelijk ik kon er geen negatieve commentaar geven alles was goed

Anita
Beoordeeld op: 26/07/2021
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

lekker eten en snelle bediening. toch wel...

lekker eten en snelle bediening. toch wel gezien dat niet iedereen zijn handen ontsmette bij het betreden van de buffetzone. De toiletten waren niet al te proper.

angele
Beoordeeld op: 26/07/2021
angele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

enorme keuze, vriendelijk personeel, goede...

enorme keuze, vriendelijk personeel, goede prijs in verhouding met het aanbod en wat ook gemakkelijk is : parking !

datum score