Beoordelingen van Axxes Cafe

369 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
369 beoordelingen
datum score
René
Beoordeeld op: 04/07/2020
René beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zo hartelijk en vriendelijk ontvangen, al het...

Zo hartelijk en vriendelijk ontvangen, al het personeel.

jan
Beoordeeld op: 04/07/2020
jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De herkenning na 4 maand niet meer geweest...

De herkenning na 4 maand niet meer geweest te zijn door het personeel. De goede , vriendelijke bediening

Nicolaas
Beoordeeld op: 03/07/2020
Nicolaas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heerlijk en toch zeer klant vriendelijk met...

Heerlijk en toch zeer klant vriendelijk met deze tijden

Miranda
Beoordeeld op: 30/06/2020

U was niet open...

U was niet open

Ann
Beoordeeld op: 29/06/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heerlijk en de bediening zeer...

Het eten was heerlijk en de bediening zeer vriendelijk.

Ellen
Beoordeeld op: 28/06/2020
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Vriendelijke personeel. De...

Lekker gegeten. Vriendelijke personeel. De sfeer in het restaurant ook erg gezellig. Ik kom er graag!

Kimberly
Beoordeeld op: 26/06/2020
Kimberly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangename sfeer, goede bediening en altijd...

Aangename sfeer, goede bediening en altijd lekker!!!

BART
Beoordeeld op: 22/06/2020
BART beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden, we komen hier niet voor niets...

Zeer tevreden, we komen hier niet voor niets steeds eten, voor de 5e keer. Dat zegt genoeg. Prima locatie (buiten deze keer), vriendelijke bediening en niet te vergeten, prima eten. Ook oplettende ober die zag dat mijn portemonnee op de grond was gevallen, keurig geregeld allemaal! Kon zodoende gelukkig toch betalen

Peter
Beoordeeld op: 21/06/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De prijs van de Mixed grill was aan de hoge...

De prijs van de Mixed grill was aan de hoge kant , warrige service en te dure huiswijn

Ingrid
Beoordeeld op: 20/06/2020
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige locatie.... Lekker eten.... Vriendeli...

Gezellige locatie.... Lekker eten.... Vriendelijke en vlotte bediening.... Een aanrader voor een toffe gezellige avond.

datum score