Beoordelingen van Rode 7

18 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
18 beoordelingen
datum score
Leentje
Beoordeeld op: 18/07/2019
Leentje beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

ik had online gereserveerd en een bevestiging...

ik had online gereserveerd en een bevestiging ontvangen maar bij aankomt bleek het restaurant gesloten...

annemie
Beoordeeld op: 21/06/2019
annemie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellige sfeer, authentieke inrichting, vlotte...

gezellige sfeer, authentieke inrichting, vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten en drinken

Linda
Beoordeeld op: 12/06/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd borden vol verse producten tegen een...

Altijd borden vol verse producten tegen een zeer redelijke prijs En een prima gastheer staat in voor het realiseren van je wensen

bart
Beoordeeld op: 24/05/2019
bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

heel lekker en heel vriendelijke bediening...

heel lekker en heel vriendelijke bediening

Marleen
Beoordeeld op: 29/04/2019
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We moesten lang wachten voor iemand ons kwam...

We moesten lang wachten voor iemand ons kwam bedienen. De ober kon ons niet vertellen wat een bepaalde pasta was, moest het gaan vragen. De kwaliteit/kwantiteit/prijs van de gerechten was echt niet in orde. Een vegetarische schotel met een paar vers gebakken groenten, wat koriandernoedels en enkele stukjes tofu € 17? Een slaatje met gerookte kip, een paar amandelschilfertjes en een heel klein beetje dressing ongeveer dezelfde prijs?? (wel dressing bijgevraagd en vlot gekregen). Ik hoop dat het te maken had met opening van tentoonstelling op vrijdagavond! Vroeger heel vaak geweest, maar niet direct van plan om weer te keren ... jammer. xx

Hilde
Beoordeeld op: 21/04/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We kozen voor de paardensteak en de pasta vongo...

We kozen voor de paardensteak en de pasta vongole. Overheerlijk!

Stefaan
Beoordeeld op: 17/04/2019
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het bestelde gerecht was super heerlijk en...

Het bestelde gerecht was super heerlijk en met veel liefde en vakkennis gemaakt. Ook de bediening was uitstekend.

anne
Beoordeeld op: 14/03/2019
anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was weeral heel lekker en verzorgd...

Het eten was weeral heel lekker en verzorgd en de bediening erg vriendelijk. We komen zeker nog terug!

Bart
Beoordeeld op: 07/02/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding en aangename...

Goede prijs kwaliteit verhouding en aangename bediening.

Femke
Beoordeeld op: 11/01/2019
Femke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten en een fijne bediening!...

Heel lekker gegeten en een fijne bediening!

datum score