Beoordelingen van Ga Nord

590 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
590 beoordelingen
datum score
placeholder
walter
Beoordeeld op: 16/02/2019
walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Verassende en lekkere gerechten. Snelle en...

Verassende en lekkere gerechten. Snelle en vriendelijke bediening.

Patrick
Beoordeeld op: 15/02/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker eten, origineel gepresenteerd....

Heel lekker eten, origineel gepresenteerd. Aangenaam kader.

Jozef L.
Beoordeeld op: 15/02/2019
Jozef L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Een concept dat wij nog niet kenden maar erg...

Een concept dat wij nog niet kenden maar erg goed beviel. Gezonde voeding prima klaargemaakt en gepresenteerd. Vriendelijk personeel die voldoende uitleg gaven over de gerechten. Prachtig kader. Minpuntje : pimp jullie vestiaire eens op... wij komen zeker terug.

Thierry
Beoordeeld op: 15/02/2019
Thierry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten en origineel net zoals de locatie...

Lekker eten en origineel net zoals de locatie en interieur. Bediening was ok. Het eten kwam heel vlot. Misschien net ietsje (zeker niet té lang) meer tijd geven om te aperitieven.

Karolien V.
Beoordeeld op: 15/02/2019
Karolien V. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Zéér lekker eten! Spijtig dat we lang hebben...

Zéér lekker eten! Spijtig dat we lang hebben moeten wachten..

Pascale
Beoordeeld op: 12/02/2019
Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was heel lekker en verfijnd en het...

Het eten was heel lekker en verfijnd en het kader is heel mooi en gezellig en dat is uiteindelijk het belangrijkste. De bediening was heel vriendelijk maar wel een beetje slordig, we hebben enkele malen om bestek of opscheplepels moeten vragen. Er werd ons wel een drankkaart gegeven zonder uitleg, de menukaart hebben we expliciet moeten vragen en toen kwamen we pas te weten wat de formule was, terwijl je zou verwachten dat dit meteen uitgelegd wordt bij het brengen van de (drank)kaart. We hebben na enig wachten ook iemand moeten aanspreken om drank te bestellen. We hadden de indruk dat er veel mensen rondliepen die probeerden alles onder controle te houden maar zonder veel structuur. Als jullie dat kunnen finetunen is het wat mij betreft perfect!

Myriam R.
Beoordeeld op: 10/02/2019
Myriam R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Zonder info te geven online tijdens de reservat...

Zonder info te geven online tijdens de reservatie is er niet medegedeeld dat we op zaterdagavond verplicht het volledige menu van de chef moesten nemen.

joost p.
Beoordeeld op: 10/02/2019
joost p. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Hip. Tof. Ongedwongen en prima keuken !!!!!!!!...

Hip. Tof. Ongedwongen en prima keuken !!!!!!!!

Dirk
Beoordeeld op: 10/02/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Service was helemaal niet ok, zelf 2 maal moete...

Service was helemaal niet ok, zelf 2 maal moeten vragen of we nog iets mochten (bij)bestellen om te drinken, menu kaarten waren reeds weggenomen, tafels worden niet tijdig, en dan nog niet volledig afgeruimd, en hoewel ik de beats leuk en passend vond, was het volume veel te hoog..... think 'raising your voice to the waiter to get heard'.... Jammer, want een heel mooi pand en interieur, en écht wel unieke en lekkere gerechten.

nanda
Beoordeeld op: 10/02/2019
nanda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig en mooi interieur. Aangename, informel...

Gezellig en mooi interieur. Aangename, informele bediening. Lekker eten (enkel vis te gaar). Dessert te zoet. Leuke sharing gerechtjes.

datum score