Beoordelingen van Barrio

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
datum score
Anneleen
Beoordeeld op: 13/06/2019
Anneleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij waren zeer tevreden. Het eten was lekker...

Wij waren zeer tevreden. Het eten was lekker en verzorgd. Zowel de jonge man in de zaal als de jonge dame in de keuken waren hartelijk. Leuke gelegenheid.

Eddy
Beoordeeld op: 06/06/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

heerlijk eten, aangenaam interieur, no stress...

heerlijk eten, aangenaam interieur, no stress mentaliteit

Stefaan
Beoordeeld op: 02/06/2019
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere gerechten, met zeer geslaagde smaakcomb...

Lekkere gerechten, met zeer geslaagde smaakcombinaties. Vriendelijke bediening, ongedwongen sfeer. Een aanrader!

Griet
Beoordeeld op: 26/05/2019
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker en lieve bediening!...

Super lekker en lieve bediening!

Debbie
Beoordeeld op: 23/05/2019
Debbie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk ontvangen, vlotte bediening, origin...

Vriendelijk ontvangen, vlotte bediening, origineel concept, lekkere vers bereide en goed op smaak gebrachte tapa's.

Sarah
Beoordeeld op: 19/05/2019
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekkere en verrassende gerechtjes, warm onthaal...

Lekkere en verrassende gerechtjes, warm onthaal, gezellig kader. Een aanrader!

Peter
Beoordeeld op: 12/05/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

De gastvrouw was zeer onprofessioneel en duidel...

De gastvrouw was zeer onprofessioneel en duidelijk met het verkeerde been uit bed gestapt!

Curly
Beoordeeld op: 02/05/2019
Curly beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super lekkere tapas, no nonsens, aangename...

Super lekkere tapas, no nonsens, aangename sfeer, verse ingredi├źnten en verrassende combinaties en dat op een plek in Antwerpen waar je het misschien niet verwacht

Anouk
Beoordeeld op: 06/04/2019

heel lekker eten en heel vriendelijke bediening...

heel lekker eten en heel vriendelijke bediening

placeholder
Rick
Beoordeeld op: 31/03/2019
Rick beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

matige ervaring

Na de vele positieve reviews hadden we meer verwacht. Het is een heel gezellige locatie met een beperkte kaart dat redelijk prijzig is. Bediening wisselde tussen heel attent en complete verwaarlozing :) De gerechten waren allemaal lekker maar niks speciaal, de wijnkaart was onbestaand of toch niet voorgesteld.

datum score