Beoordelingsscore
7.9 Gebaseerd op 57 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
57 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
J.P.
Beoordeeld op: onbekend
J.P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Gastronomie

Vlees...

Lekkere gerechten, uitzonderlijke oesters... zeer mooie wijnkaart.

Clodette
Beoordeeld op: onbekend

Lekker gegeten,maar dringend ander zaalpersonee...

Lekker gegeten,maar dringend ander zaalpersoneel nodig Zo grof behandeld geweest door 2 diensters dat dit veel klanten zal kosten

Patrick
Beoordeeld op: onbekend

vlug vlug

Wij bezochten dit restaurant voor een muzikaal optreden in het sportpaleis.Het eten werd op tijd opgediend en de shutllebus tot voor de ingang van het sportpaleis is echt gemakkelijk. Na het optreden zou de shutlle ons terug op halen en ons tot aan het restaurant terug brengen. Geen shuttle gezien en met taxi naar auto laten brengen.

Stefaan
Beoordeeld op: onbekend

Goede prijs/kwaliteit restaurant

alles was ok.

Inge
Beoordeeld op: onbekend

Een opste(a)ker

Héél lekker gegeten, ongecompliceerde eerlijke maaltijd, samen met vrienden als aanloop naar een avondje Proms. Perfecte afspraak! Goed tempo in bediening zodat we mooi op tijd gebruik konden maken van de gratis shuttle-service.

Froes
Beoordeeld op: onbekend

Voor herhaling vatbaar

Gezellig restaurantje op een boogscheut van 't Sportpaleis. Ideaal om met een goed gevulde maag nadien een evenement bij te wonen (+ gratis shuttledienst, al hebben wij de korte afstand -amper 10 minuten - gewandeld om het eten wat te laten zakken ). Lekker en verzorgd eten, open keuken, vriendelijke en behulpzame bediening. Al bij al voor herhaling vatbaar... dus tot een volgende keer!

Koen
Beoordeeld op: onbekend

Beste paardesteak in town.

Gezellig kader, keurige bediening en bovenal perfect gebakken vlees, lekkere frietjes met huisgemaakte mayo. Ook de slaatjes verdienen een aanbeveling. De Ribeira del Duero van Jaros past perfect bij zulke keuken.

Michelle
Beoordeeld op: onbekend

Beste steak van t stad, ons favoriete restaurant

Beste vlees, superkraakverse frietjes, een fris slaatje vd chef en lekkere saus... Meer hoeft dat niet te zijn'. Vriendelijke en persoonlijke service met glimlach!

Ynse
Beoordeeld op: onbekend

Spijtig genoeg een totaal gebrek aan service

Toen we stipt op tijd arrieerde, deelde de gastvrouw spijtig genoeg doodleuk mee dat onze reservatie drie kwartier was verlaat. Er was een klant tussengekomen die absoluut onze tafel moest hebben, de gastvrouw beweerde dat ze me heel de dag had proberen bellen, maar ik had geen enkele gemiste oproep. Heel spijtig, want een goede keuken, maar door het totale gebrek aan excuses of tegemoetkomingen zullen wij hier nooit meer reserveren.

S
Beoordeeld op: onbekend

wij gaan zeker terug !

Super vriendelijk onthaal, gewone maar super lekkere gerechten in een gezellig interieur ! een echte aanrader !

Alle beoordelingen van dit restaurant