Beoordelingen van Bart-a-vin

14 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
14 beoordelingen
datum score
Danielle
Beoordeeld op: onbekend

Subliem !!

gisterenavond in bar(t)-a-vin gaan eten. Héél lekker ! Klein restaurant in de iets duurdere prijsklasse, zéér kleine kaart, maar alles is KAKELVERS, en wordt voor jouw ogen in het restaurant klaar gemaakt, want de keuken staat in het midden van het restaurant. Eerlijke produkten, eerlijke gerechten ! Wijn wordt per glas genomen en de keuze is héél uitgebreid. Echt iets voor wijnliefhebbers en vleeseters ! Vermits ik geen wijn lust had ik enkel nog de keuze tussen water, koffie en thee. Maar dat woog niet op tegen de kwaliteit van de gerechten die geserveerd worden ! Voor een speciale gelegenheid zeker doen !!!

Jan
Beoordeeld op: onbekend

Smakelijke gerechten, prima bediening en gezell...

Smakelijke gerechten, prima bediening en gezellig kader. Te frequenteren!

Bert
Beoordeeld op: onbekend

Wijn bar met prima keuken. Tip van Michiel...

Wijn bar met prima keuken. Tip van Michiel

Tim
Beoordeeld op: onbekend

Heel gezellig restaurantje, orgineel ingericht....

Heel gezellig restaurantje, orgineel ingericht. Lekkere, eerlijke gerechten. Lekkere espresso!

Jan
Beoordeeld op: onbekend

Beperkte keuze met enkele "vaste" gerechten...

Beperkte keuze met enkele "vaste" gerechten en suggesties waardoor versheid verzekerd. De wijnen die Bart serveert zijn steeds aangepast aan klant en gerecht. Eén van mijn favoriete adressen in Antwerpen.

Klaartje
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten, zeer vriendelijke bediening. Het...

Lekker eten, zeer vriendelijke bediening. Het interieur doet heel gezellig aan. Heel veel plaatsen zijn er niet, maar dit heeft zijn charme. De kaart is ook niet heel uitgebreid, maar toch voor ieder wat wils. De wijnen die de patron aanraadt passen telkens heel goed bij het gekozen gerecht. Ideaal voor fijnproevers, die houden van puur en lekker eten met een goed glas wijn erbij. Jammer dat ik dit adresje niet eerder ontdekt heb.

Cedric
Beoordeeld op: onbekend

Bezocht op een simpele weekavond, na uitgebreid...

Bezocht op een simpele weekavond, na uitgebreid te aperitieven... Zéér beperkte keuze (geen vis-gerechten), goed maar beperkt! Kwaliteit en marktproducten is 1 ding, maar het mag toch iets meer zijn... Wat betreft wijnen was ik teleurgesteld, maar wil ik me nog niet over uitspreken...

sissi
Beoordeeld op: onbekend

eenvoudig maar toch bijzonder concept: je eet...

eenvoudig maar toch bijzonder concept: je eet "wat potje schaft" en dat is één kraakvers gerecht van de dag ofwel de specialiteit 'tartaar' (absoluut aan te raden); bart is een toffe & minzame kerel die je zonder kapsones wegwijs maakt in z'n assortiment wijnen. de keuken is top, bart z'n kompaan bereidt heerlijke gerechten aan eerlijke prijs! wou dat we dit adresje ook voor ons verborgen konden houden doch reservatie is vaak noodzaak gezien het succes van deze zaak

frederik
Beoordeeld op: onbekend

Origineel concept nabij het slachthuis. Wij...

Origineel concept nabij het slachthuis. Wij waren onder de indruk van barts kookkwaliteiten , maar hadden toch vragen bij de wijnkeuze. Bij het bestellen van een fles weet je niet wat je gaat betalen , dus dit moet wel vernaderd worden , anders kom je voor een verrassing te staan zoals wij.

Karen
Beoordeeld op: onbekend

Een aangename ontdekking die voor herhaling...

Een aangename ontdekking die voor herhaling vatbaar is. In plaats van een uitgebreide kaart, tovert de chef een heerlijke dagschotel op tafel. Er is keuze uit enkele antipasti vooraf en enkele nagerechten of kaas voor wie nog plaats heeft. Uitgelezen wijnen tegen eerlijke prijzen ronden het geheel af. Wij genoten van een cocotte van ei en grijze garnaaltjes, gevolgd door een steak tartaar "reinvented": een streling voor de tong!

datum score