Zeer lekker eten. De chocolademousse was gewoon...
Zeer lekker eten. De chocolademousse was gewoon subliem. Ook zeer vriendelijke bediening. Beschouw ons maar als vaste klant.
Zoals ALTIJD ... Goede bediening .. Goede Kwaliteit... Daarom gaan wij naar d'Exter !!!
Vlotte en correcte bediening, zeer verzorgde en lekkere schotels, goede prijs-kwaliteitverhouding.
Lekker gegeten,gemoedelijke sfeer en zeer goede en vriendelijke bediening.
Lekker eten Goede prijs kwaliteit verhouding
Lekkere keuken aan correcte prijs vriendelijk personeel enig minpuntje: lange wachtijd voor voorgerecht en dan heel snel erna hoofdgerecht. Dit zou beter kunnen. Maar overall een adresje om te onthouden!
Ontbijt was prima verzorgd , maar vond dat de tafeltjes te dicht bij elkaar stonden , had een reftergevoel .
Vlotte bediening, vriendelijk personeel, lekker eten, mooie presentatie..... alles positief! We komen zeker terug en bevelen jullie aan aan vrienden. Tot ziens
beste het eten was zeer lekker en de bediening top! tot volgende keer.