Beoordelingen van Brasserie Anoot

273 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.7
273 beoordelingen
datum score
anne
Beoordeeld op: 28/02/2019
anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel gezellig verwarmd terras met veel kaarsjes

leuke, vlotte bediening, heel lekkere ribbetjes, 2 km van luchthaven.

Nick
Beoordeeld op: 26/12/2018
Nick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goede service, foutje werd meteen rechtgezet....

Goede service, foutje werd meteen rechtgezet. Lekker gegeten!

Marc
Beoordeeld op: 03/12/2018
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten... aangenaam kader... familiale...

Lekker eten... aangenaam kader... familiale sfeer... Een echte aanrader!

Peter
Beoordeeld op: 02/12/2018
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitgebreide kaart - zeer lekker en meer dan...

Uitgebreide kaart - zeer lekker en meer dan voldoende - vriendelijke bediening - aangename verrassing voor jarigen

placeholder
Stephan
Beoordeeld op: 17/11/2018
Stephan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Snel bediend vriendelijk aangenaam om gezellige...

Snel bediend vriendelijk aangenaam om gezellige te eten 1min puntje tafels te kort op een

Greet
Beoordeeld op: 16/11/2018
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel gezellig en vriendelijke bediening...

Heel gezellig en vriendelijke bediening

Richard
Beoordeeld op: 31/10/2018
Richard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

telkens een beetje nostalgie - naar café NOVA...

telkens een beetje nostalgie - naar café NOVA - als kind van de Van Notenstraat 90 - de dagschotel was een uitstekende (kwaliteitsvolle) keuze.

Marleen
Beoordeeld op: 28/10/2018
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere keuken, vriendelijke bediening...

Zeer lekkere keuken, vriendelijke bediening en heerlijke extra's !

Kim
Beoordeeld op: 13/10/2018
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was niet slecht, maar voor die prijzen...

Het eten was niet slecht, maar voor die prijzen verwacht ik wel nog een tikkeltje meer. Geen brasserie prijzen, maar restaurant prijzen. De bediening was ronduit slecht. Maar een paar tafels bezet en nog kon het personeel jun tafels niet in het oog houden en de mensen vlot bedienen. Achter alles moest je zelf vragen en dan nog uiteindelijk lang wachten. Geduld moest je wel hebben. Voor hun gsm had het personeel wel oog, maar minder voor de klanten.

Grisja
Beoordeeld op: 29/09/2018
Grisja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgd en lekker...

Verzorgd en lekker

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in