Beoordelingen van Brasserie Anoot

273 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.7
273 beoordelingen
datum score
emiel t.
Beoordeeld op: 22/07/2018
emiel t. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

heel vriendelijk personeel en goed eten meer...

heel vriendelijk personeel en goed eten meer moet dat niet zijn

Dian
Beoordeeld op: 13/07/2018
Dian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellig en lekker eten. Sommige tafels kregen...

Gezellig en lekker eten. Sommige tafels kregen bij de rekeningen limoncello en wij spijtig genoeg niet.

Wendy V.
Beoordeeld op: 24/06/2018
Wendy V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, super vriendelijke bediening...

Lekker eten, super vriendelijke bediening

Fons
Beoordeeld op: 23/06/2018
Fons beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, prima bediening en voor de jarige...

Lekker eten, prima bediening en voor de jarige een leuk toemaatje. We hebben genoten.

Guido
Beoordeeld op: 20/06/2018
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening en en het vlees...

Zeer vriendelijke bediening en en het vlees was gebakken zoals gevraagd, lekker mals en bleu. Een goede verzorgende maaltijd.

Marianne
Beoordeeld op: 18/06/2018
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Vlotte, vriendelijke bediening. Op het terras...

Vlotte, vriendelijke bediening. Op het terras in het zonnetje ... heerlijk eten... wat moet dat nog meer zijn?

Tim C.
Beoordeeld op: 13/06/2018
Tim C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

De service is super goed. Het eten was on point...

De service is super goed. Het eten was on point. En de zaak is mooi ingericht mrt een leuke locatie. Kortom, wij zijn super tevreden. En hebben de Anoot al aangeraden.

Vanremoortele
Beoordeeld op: 13/06/2018
Vanremoortele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit en vriendelijke bediening...

Prijs kwaliteit en vriendelijke bediening

Raymond
Beoordeeld op: 10/06/2018
Raymond beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

verzorgd en goede service...

verzorgd en goede service

ann
Beoordeeld op: 10/06/2018
ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening,gemoedelijke sfeer,lekke...

vriendelijke bediening,gemoedelijke sfeer,lekker eten

datum score