Beoordelingen van The Stage

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Annie
Beoordeeld op: 08/12/2018
Annie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Hamburgers zijn lekker, echt een aanrader....

Hamburgers zijn lekker, echt een aanrader. Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Ook de mevrouw aan de desk als je binnenkomt is heel vriendelijk

Carine
Beoordeeld op: 08/12/2018
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

we werden snel bediend en het eten was lekker....

we werden snel bediend en het eten was lekker.

Christ
Beoordeeld op: 08/12/2018
Christ beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is de ideale plek om iets te eten vooraleer...

Het is de ideale plek om iets te eten vooraleer naar een optreden te gaan in het Sportpaleis. Het eten is lekker en je hoeft niet lang te wachten. Bediening is zeker ook ok! We hadden met 3 mannen een Duvel besteld en die was niet zo fris. Toen we een 2e bestelden, meldden we dit en de 2e was perfect gekoeld!

Dominique
Beoordeeld op: 08/12/2018
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Vriendelijk en vlot personeel. Maar eten was...

Vriendelijk en vlot personeel. Maar eten was koud.

yasmine m.
Beoordeeld op: 03/12/2018
yasmine m. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

snelle bediening, niet lang wachten op het...

snelle bediening, niet lang wachten op het eten, ideaal voor een concert kom er al meerdere jaren of keren per jaar

Gwendy L.
Beoordeeld op: 03/12/2018
Gwendy L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Kindsvriendelijk! Mijn zoon kreeg tekening...

Kindsvriendelijk! Mijn zoon kreeg tekening om te kleuren. Eten snel klaar. Minpunt: vol au vent zeer veel zout...

Caroline
Beoordeeld op: 02/12/2018
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Wij hadden tickets voor de Sinterklaasshow...

Wij hadden tickets voor de Sinterklaasshow die om 14 u begon. We kregen om 11u50 een tafel in The Stage. We namen geen aperitief en bestelden onmiddellijk. 13u10 (1u en 20 minuten later) kreeg de eerste persoon aan onze tafel haar maaltijd. Na 5 minuten spraken we iemand aan, want de andere gerechten kwamen maar niet. De kok dacht dat dit gerecht een voorgerecht was ?!?!?!?! (8 gerechten voor 8 personen...) Hij zou er onmiddellijk aan beginnen. Een kwartier later (al 13u30) waren we klaar om te vertrekken om de show niet te missen. Toen pas kwamen de gerechten (4x hetzelfde voor de kinderen en 3x hetzelfde voor de volwassenen). We zijn vertrokken met een hamburger in de handen en de kinderen een bakje frietjes! Net op tijd voor de show! Verschrikkelijk ervaring dus!!!! Bovendien werd er geen enkele vorm van compensatie geboden en een extra portie frietjes die we gevraagd hadden bij het allereerste gerecht en om de kinderen hun ergste honger te stillen, aangerekend! Jullie zien ons nooit meer terug!!

Vera
Beoordeeld op: 02/12/2018
Vera beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We zijn absoluut niet tevreden omdat de besteld...

We zijn absoluut niet tevreden omdat de bestelde hamburger niet te eten was wegens te hard en te droog, hij was duidelijk al vaker gebakken net als de frieten. Ook het broodje van de hamburger was keihard en oneetbaar. We zijn met honger vertrokken!

ERIKA
Beoordeeld op: 02/12/2018
ERIKA beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Het was +/-, want ons aperitief was nog niet...

Het was +/-, want ons aperitief was nog niet op en het eten stond al, lauw, op tafel

Hilde
Beoordeeld op: 01/12/2018
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en service. Eten was...

Vriendelijke ontvangst en service. Eten was lekker.

datum score