Beoordelingen van Kasteel Rivierenhof

575 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
575 beoordelingen
datum score
Hilde
Beoordeeld op: 23/03/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker ontbijt. Vriendelijke en correcte servic...

Lekker ontbijt. Vriendelijke en correcte service

Myriam
Beoordeeld op: 22/03/2019
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Vriendelijke en vlotte bediening. ovenverse...

Vriendelijke en vlotte bediening. ovenverse pistolets, lekker eitje en voldoende keuze van beleg.

Yolande
Beoordeeld op: 19/03/2019
Yolande beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker ontbijt, leuk kader, vriendelijke bedien...

Lekker ontbijt, leuk kader, vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar !

sanne
Beoordeeld op: 18/03/2019
sanne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Onvriendelijk 40' minuten moeten wachten op...

Onvriendelijk 40' minuten moeten wachten op ontbijt Smeersalades zagen er zeker niet vers uit

Rudi G.
Beoordeeld op: 18/03/2019
Rudi G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte service en vriendelijke bediening en...

Vlotte service en vriendelijke bediening en zekers genoeg keuze een aanrader bedankt hiervoor

[anonymous]
Beoordeeld op: 12/03/2019
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker ontbijt. Koffi...

Vriendelijke bediening en lekker ontbijt. Koffie a volonté, uitzonderlijk. Daarom heb ik jullie gekozen.

Bruno V.
Beoordeeld op: 12/03/2019

Door de storm was het park afgesloten,wa ik...

Door de storm was het park afgesloten,wa ik goe kan begrijpen voor de veiligheid maar dat ze de mensen die een reservatie hadden daar niet van op de hoogte brengen kan niet. Een berichtje kost niet zo veel tijd

Demeyer
Beoordeeld op: 11/03/2019
Demeyer beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het ontbijt via een Bongo bon “Vorstelijk ontbi...

Het ontbijt via een Bongo bon “Vorstelijk ontbijt” was zoals vermeld op de bon, vorstelijk. Goede kwaliteit, smakelijk en vers, ruime keuze en ruim voldoende. Wij komen zeker nog eens terug.

Ingrid L.
Beoordeeld op: 11/03/2019
Ingrid L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel...

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

luc m.
Beoordeeld op: 11/03/2019
luc m. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker ontbijt maar had het gevoel dat alles...

Lekker ontbijt maar had het gevoel dat alles snel snel moest van. Bord net leeg en werd al opgehaald ,

datum score