Budget
€€
Sluitingsdagen
Open van maandag tem vrijdag van 11.00u tot min. 23.00u. Zaterdag vanaf 17.00u. Gesloten op zaterdagmiddag en zondag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.4 Gebaseerd op 13 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
13 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Sieglinde
Beoordeeld op: 24/08/2017
Sieglinde beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Top met spijtige afloop

Ben gisteren komen ten voor de zoveelste keer. Het eten was super. Zeker niets op aan te merken. Helaas kreeg ik te weinig geld terug. T Was gelukkig niet veel en dit is zeker niet de eerste keer dat ik dit meemaak! Ik bepaal nog steeds zelf graag hoeveel ik fooi geef. De volgende keer zal ik zeker hen hierover aanspreken.

placeholder
Sieglinde
Beoordeeld op: 24/08/2017
Sieglinde beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Top met spijtige afloop

Ben gisteren komen ten voor de zoveelste keer. Het eten was super. Zeker niets op aan te merken. Helaas kreeg ik te weinig geld terug. T Was gelukkig niet veel en dit is zeker niet de eerste keer dat ik dit meemaak! Ik bepaal nog steeds zelf graag hoeveel ik fooi geef. De volgende keer zal ik zeker hen hierover aanspreken.

placeholder
Herman
Beoordeeld op: onbekend
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Van zeer tevreden naar stevige ontgoocheling

Reeds jaren een tevreden klant bij Ballantines, waar ik altijd een goede service en lekker eten heb genoten. Helaas werd er afgelopen zondag een puinhoop van gemaakt. Gereserveerd om 18u30. We kregen snel in de gaten dat de service niet als normaal verliep; na twintig minuten eindelijk ons bestelde drankje. Na een uur (!) merkte een dienster dat we nog steeds geen hap gezien hadden. Onze bestelling zat niet in de computer en er liep vanalles mis die dag volgens haar. Opnieuw besteld dus van het beperkte zondagmenu (wat het de keuken normaal makkelijk maakt om snel dingen klaar te hebben): kaaskroketjes vooraf en een steak met pepersaus. Na een kwartiertje... een smal bordje met 1 blaadje krulsla, 1 half schijfje komkommer en 1 kaaskroket. Hallo??? Na het voorgerecht, weer lang wachten en dan komt er steak: weer zo'n blaadje sla, 1 taai mini-steakje en een potje met nauwelijks enkele eetlepels saus. We waren met 4 en kregen 1 soepkommetje frietjes, want "binnen 5 minuutjes, ze zijn nog aan het bijbakken". We kregen een drankje gratis als compensatie, maar dat kon de belabberde service, de belachelijke crisis-porties en het 3u durende restaurant bezoek niet goedmaken. Vreselijk jammer. Het vertrouwde personeel was niet te bespeuren, was dat de oorzaak??

Maria
Beoordeeld op: onbekend

Super

Wij zijn gaan eten Ballantines,, en het Was super lekker. De keuzemenu genomen, Elk gevarieerd voorgerecht en hoofdgerecht genomen. Voorgerechten zeer mooi gepresenteerd, Hoofdgerechten waren subliem, varkenswangen waren top, zalm met het spekkorstje verfijnt. Zelf maar een dame blanche genomen en daar had ik spijt van want de kers en chocolade Was ook een beauty. Bediening is zeker in orde, hadden een frisse jongedame met een brede glimlach die ons alvast warm ontvangde en bediende. Enige minpunt was de mannelijke student die blijkbaar niet in uniform was en vaak onbeleefd overkwam. Doe zo voort, wij zijn alvast fan daarom deze goede beoordeling.

Rosita
Beoordeeld op: onbekend

Zijn 15 augustus komen eten

We zijn vrijdag komen eten met 5 personen bij jullie het was verzorgd goed lekker en vooral vriendelijk personeel en heel proper. Voor de kok ook een pluim de steak was gebakken zoals we hebben gevraagd en de zalm was ook heel goed. Ik zal nog wel eens langs komen . Duim omhoog voor iedereen dat er werkt ! Groetjes

Marc en Anita
Beoordeeld op: onbekend

Zeer goede kwaliteit! Goede service! Aangenaa...

Zeer goede kwaliteit! Goede service! Aangenaam kader!

Kevin
Beoordeeld op: onbekend

Aan het team van eetcafé Ballantines , Dank...

Aan het team van eetcafé Ballantines , Dank u voor de prachtige avond die we bij jullie kregen . Wij hebben jullie via een bevriend koppel leren kennen en zijn steeds nieuwsgierig als jullie uitpakken met de nieuwe suggesties . Deze zijn niet allen op top niveau ,wat je niet verwacht in een eetcafé , maar strelen telkens het oog , de tong en de maag . Wat een smaak sensatie telkens . Het keukenteam heeft zijn nieuwe wending gevonden en is mee op de trein gesprongen van moderne maar correcte keuken . Klasse !! dit duidt op een perfecte controle van jullie kennis en honger naar nieuw en dat dan in een perfect jasje gieten en dan nog aan betaalbare prijzen . TOP TOP TOP !! heb er geen andere woorden voor . Wat wij op ons bord zien zien we in weinig klasse zaken . Doe zo voort en boei ons nog heel lang . Ook jullie nieuwe kaart is prachtig en overzichtelijk . Er is blijkbaar veel verandert sinds de komst van de nieuwe kok !! duim op !! doe zo voort !! Ook de vriendelijke dames van de zaal hartelijk dank om ons thuis te laten voelen keer op keer , zelfs onder enorme drukte !!! Dit is en zal ons vast stekje blijven . Waarom ver weg gaan dat wij achter de hoek bijna zo'n topper hebben . Nogmaals dank Ilse en co

Tom
Beoordeeld op: onbekend

Eten is prijs/kwaliteit correct. Mooie suggest...

Eten is prijs/kwaliteit correct. Mooie suggesties maar de bediening laat te wensen over. Vergeten veel, bij à volente vragen ze nooit of je nog een extra portie wenst, je vraagt een drankje, ... Er zijn andere zaken waar je net dat ontbrekende meer krijgt

Paul
Beoordeeld op: onbekend

Hemels!!! De duowerking tussen 2 chefs, gecombi...

Hemels!!! De duowerking tussen 2 chefs, gecombineerd met een vlotte en correcte bediening in een sfeervol kader, is meer dan een doordeweekse dag verdient. Eigenlijk hoef ik hier niet de passie van de keuken eer aan te doen, aangezien de zaak wederom vol zat en ik gelukkig gereserveerd had. De gezellige drukte, de aangename ontvangst en het lekkere en verse voedsel waren voldoende voor een fijne avond.

Paul
Beoordeeld op: onbekend

Géén enkele 10, maar dat ligt misschien aan...

Géén enkele 10, maar dat ligt misschien aan het feit dat zelfs op een door de weekse dag er hier aardig wat volk zat. Zelfs de rokers in mijn gezelschap waren onder de indruk van de inspanningen die voor hun "hobby" geleverd werden. Mijn vaste stek bij uitstek, een aanrader voor plezier.

Alle beoordelingen van dit restaurant