Beoordelingen van De Troubadour

2373 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
2373 beoordelingen
datum score
guido
Beoordeeld op: 16/02/2020
guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Erg lekkere menu voor Valentijn. Ook het gekoze...

Erg lekkere menu voor Valentijn. Ook het gekozen (en voor mij nieuwe) biertje was erg lekker. Alleen het voorafje (aardappeltje met wel heel erg klein oestertje) was een ontgoocheling: dit was eerder een hapje dan een gerechtje , , Maar voor het overige: mooi gepresenteerd, vlot opgediend, met de nodige creatieve toetsen... Dik OK!

Lutt
Beoordeeld op: 16/02/2020
Lutt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten en ook...

Vriendelijke bediening, lekker eten en ook de bereidheid om wat aanpassingen aan het menu te doen voor mijn veganistische dochter. Top!

harry
Beoordeeld op: 16/02/2020
harry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

En opnieuw ,en opnieuw, en opnieuw na 25 jaar...

En opnieuw ,en opnieuw, en opnieuw na 25 jaar nog steeds tevreden klant

Natacha
Beoordeeld op: 16/02/2020
Natacha beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten en fijne ambiance! Alleen was de...

Lekker eten en fijne ambiance! Alleen was de wachttijd enorm lang tussen de verschillende gangen.

Véronique
Beoordeeld op: 16/02/2020
Véronique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Beste, Voor mij was het niet de eerste keer...

Beste, Voor mij was het niet de eerste keer voor mijn partner wel,het eten was super en toffe bediening. We komen zeker nog terug. Groetjes Véronique & Renzo

Patrick
Beoordeeld op: 15/02/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten - leuke atmosfeer - supervriendelij...

Lekker eten - leuke atmosfeer - supervriendelijk personeel - goedlachse patron

jan
Beoordeeld op: 15/02/2020
jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

sympatieke en informatieve bediening en ongewoo...

sympatieke en informatieve bediening en ongewoon lekker om niet te zeggen uitstekend, kortom top!

Marianne
Beoordeeld op: 14/02/2020
Marianne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was tiptop in orde! Lekker gegeten en...

Alles was tiptop in orde! Lekker gegeten en gedronken met de aangepaste wijnen. Den dame blanche was heeeeerlijk... Tot de volgende!

Martine Verdun
Beoordeeld op: 13/02/2020
Martine Verdun beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Dag John & Team, ik was zelf niet aanwezig...

Dag John & Team, ik was zelf niet aanwezig tijdens het diner maar krijg van mijn collega's alleen maar super positieve reacties ! Vriendelijke bediening, lekkere gerechten (er wordt vooral over het dessert gesproken … :-)) Bij mijn eerstvolgend bezoek aan Antwerpen spring ik zeker eens binnen. Bedankt voor de fijne, gezellige avond vanwege mijn collega's !

Ségolène
Beoordeeld op: 13/02/2020
Ségolène beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Great atmosphere, delicious food and a warm...

Great atmosphere, delicious food and a warm welcome!

datum score