Beoordelingen van De Troubadour

2411 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
2411 beoordelingen
datum score
Joske
Beoordeeld op: 22/05/2022
Joske beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was superlekker, bediening verzorgd...

Het eten was superlekker, bediening verzorgd tot in de puntjes!

Bert
Beoordeeld op: 22/05/2022
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Subliem eten, lekkere wijntjes. De bediening...

Subliem eten, lekkere wijntjes. De bediening was vriendelijk maar liet wat steekjes vallen. Maar desalniettemin weer zoooo blij dat we konden genieten van dit heerlijk moment

Eric
Beoordeeld op: 22/05/2022
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker verassende gerechten en wijnen gebracht...

Lekker verassende gerechten en wijnen gebracht door sprankelend personeel en John en medewerkers.

Nathalie
Beoordeeld op: 21/05/2022
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het totaal plaatje klopt , eten , interieur...

Het totaal plaatje klopt , eten , interieur , sfeer en bediening . Kortom topper in het

Nancy
Beoordeeld op: 21/05/2022
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker gegeten...

Super lekker gegeten

Marleen
Beoordeeld op: 15/05/2022
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ongelofelijk onthaal door het personeel. Lekker...

Ongelofelijk onthaal door het personeel. Lekker gegeten. Het deed deugd om te gaan eten bij de troubadour.

Lukas
Beoordeeld op: 15/05/2022
Lukas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Warme ontvangst van de eigenaar zelf. Top eten...

Warme ontvangst van de eigenaar zelf. Top eten en dito aangepaste wijnen. Correcte prijs kwaliteit.

Gerda
Beoordeeld op: 14/05/2022
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Heel de avond verliep in een heel gezellige...

Heel de avond verliep in een heel gezellige en familiale stemming. De bediening was top! En tenslotte het eten zelf, kon niet beter, heel verfijnde, verrassende en aangename smaken. Ik heb een lactose intolerantie, wat ik ook had aangegeven, hier werd rekening mee gehouden en verrassend lekker! Het vernieuwde interieur was klasse en rustgevend. Komen zeker terug.

Peter
Beoordeeld op: 14/05/2022
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer familiaal gevoel vanaf het moment dat...

Zeer familiaal gevoel vanaf het moment dat je binnen komt. Warme ontvangst , lekker eten , zeer goede attent volle bediening

Wim
Beoordeeld op: 09/05/2022
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was weer zéér lekker! Toch enkele...

Het eten was weer zéér lekker! Toch enkele puntjes van kritiek: Hoewel er was gezegd dat mijn man geen gluten mag eten, werden er toch verschillende gangen gebracht mét gluten. Wanneer wij hierop wezen werd het bord met de nodige verontschuldiging meegegenomen en teruggebracht zónder een vervangende glutenvrije variant , hoewel deze volop te verkrijgen zijn. Toch wel jammer.

datum score