Beoordelingen van De Troubadour

2395 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
2395 beoordelingen
datum score
Mireille
Beoordeeld op: 23/03/2020
Mireille beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

uitstekend gegeten en zeer vriendelijke bedieni...

uitstekend gegeten en zeer vriendelijke bediening

Greet
Beoordeeld op: 13/03/2020
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten, vriendelijke ontvangst, aandachtig...

Lekker eten, vriendelijke ontvangst, aandachtig personeel, een min puntje werd onmiddellijk en spontaan opgelost.. Extraatje bij verjaardag

Ivo
Beoordeeld op: 08/03/2020
Ivo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Verrassend menu, menu-voorstelling door chef...

Verrassend menu, menu-voorstelling door chef en zaalpersoneel is spontaan en enthousiast, lekker eten en uitstekende bediening, goede wijn.

Iris
Beoordeeld op: 08/03/2020
Iris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was gezellig en lekker!...

Het was gezellig en lekker!

Lutgarde
Beoordeeld op: 07/03/2020
Lutgarde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel en correcte bedieni...

Zeer vriendelijk personeel en correcte bediening en natuurlijk lekker eten. Heel lekkere mocktail! Wij komen zeker terug.

Rachid
Beoordeeld op: 07/03/2020
Rachid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Leuke avond gehad. De gerechten voldeden aan...

Leuke avond gehad. De gerechten voldeden aan de verwachtingen en de sfeer zat goed. Aanrader en kom zeker terug.

Patrick
Beoordeeld op: 07/03/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Hartelijke ontvangst en zeer lekker!...

Hartelijke ontvangst en zeer lekker!

Els
Beoordeeld op: 06/03/2020
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Geweldige bediening en heel lekker gegeten....

Geweldige bediening en heel lekker gegeten. Dikke proficiat.

Mieke
Beoordeeld op: 06/03/2020
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De bediening, de prijs en de kwaliteit van...

De bediening, de prijs en de kwaliteit van het lekkere eten, de sfeer: dit alles verdient een dikke pluim. We komen zeker terug.

Peter
Beoordeeld op: 05/03/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie menu, voor een correcte prijs!...

Mooie menu, voor een correcte prijs!

datum score