Beoordelingen van De Troubadour

2070 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
2070 beoordelingen
datum score
Thea
Beoordeeld op: 23/06/2019
Thea beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker eten en vriendelijke bediening...

Heel lekker eten en vriendelijke bediening alleen heel jammer dat het er heel rumoerig is. Je zit heel kort op elkaar

danny
Beoordeeld op: 22/06/2019
danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gezellig, lekker, vlotte bediening....

Gezellig, lekker, vlotte bediening.

Marc
Beoordeeld op: 21/06/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastische ontvangst, geweldig eten en attent...

Fantastische ontvangst, geweldig eten en attente en ontspannen bediening

Catherine
Beoordeeld op: 21/06/2019
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangename sfeer, lekker menu en verrassende,...

Aangename sfeer, lekker menu en verrassende, maar lekkere wijnen en aperitief. Ook heel attente bediening.

Bart
Beoordeeld op: 20/06/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Persoonlijke ontvangst, gezellige sfeer, fantas...

Persoonlijke ontvangst, gezellige sfeer, fantastisch eten, lekere wijn aan democratische prijs

Arlette
Beoordeeld op: 19/06/2019
Arlette beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

John laat zijn klanten watertanden op een humor...

John laat zijn klanten watertanden op een humorvolle manier. De lunch die volgt is overheerlijk!

anne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 19/06/2019
anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer goede service en super lekker en mooi...

Zeer goede service en super lekker en mooi gepresenteerd en dat voor 33 eur.Is echt een koopje.Wij kijken al uit naar de volhende.

Bart
Beoordeeld op: 19/06/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd super...

Zoals altijd super

Magda
Beoordeeld op: 19/06/2019
Magda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere alcoholvrije aperitief. Zeer vrien...

Zeer lekkere alcoholvrije aperitief. Zeer vriendelijke ontvangst zowel van restaurantuitbater als van de sommelier. Zeer lekkere gerechten. Zeer lekkere aangepaste wijntjes. Wat willen we nog meer.

datum score