Beoordelingen van Liang's Garden

79 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
79 beoordelingen
datum score
Aldegonde
Beoordeeld op: 14/10/2019
Aldegonde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij kozen met ons gezelschap van 9 personen...

Wij kozen met ons gezelschap van 9 personen voor de Gastentafel menu. Het was fantastisch lekker en ik heb het zeer gewaardeerd dat ik een schotel gekregen heb ZONDER gember zoals gevraagd in de reservatie.Ook was er een aanwijzing geweest dat het om een verjaardag ging en kregen wij bij het dessert een vuurwerkje op tafel. Dit alles werd onthaald met heel veel dank voor het zeer lekkere eten - het was eens wat anders dan bij een gewoon chinees restaurant -en de goede bediening. Met zen allen waren wij heel content voor de zeer gezellige en heel lekkere avond.

Leo
Beoordeeld op: 03/10/2019
Leo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was een zeer vriendelijke bediening-de...

Het was een zeer vriendelijke bediening-de smaken verrassend en prijs/kwaliteit zeer goed. Alleen het vorige interieur(in de Markgravelei) vond ik leuker en authentieker. We hadden de "menu van de chef" genomen. Niet echt goedkoop maar zeker zijn geld waard.

Frans
Beoordeeld op: 16/09/2019
Frans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekkere gerechten, een adres van vertrouwe...

Zeer lekkere gerechten, een adres van vertrouwen, vriendelijke bediening, mooie wijnkaart met een uitmuntende Huischampagne

Luc
Beoordeeld op: 15/09/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Vriendelijke bediening en top eten...

Vriendelijke bediening en top eten

ALF
Beoordeeld op: 23/06/2019
ALF beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer verfijnde gerechten en veel variatie....

Zeer verfijnde gerechten en veel variatie. Leķkere dim sum. Goede wijnen en altijd vriendelijke ontvangst en bediening. Een aanrader.

Hugo
Beoordeeld op: 16/06/2019
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Een vriendelijke service en lekker eten, dat...

Een vriendelijke service en lekker eten, dat is wat voor ons belangrijk is.

Andrew
Beoordeeld op: 09/06/2019
Andrew beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Dé beste Chinees in Antwerpen en omstreken....

Dé beste Chinees in Antwerpen en omstreken. Perfecte bediening en heerlijke maandwijn.

Jacques
Beoordeeld op: 06/06/2019
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

vriendelijke bediening, lekker eten....

vriendelijke bediening, lekker eten.

Betty
Beoordeeld op: 05/06/2019
Betty beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere eend gegeten.De sfeer was niet zo gezel...

Lekkere eend gegeten.De sfeer was niet zo gezellig,we zaten alleen in het restaurant ...

Annika
Beoordeeld op: 31/05/2019
Annika beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was goed als altijd. Echter de service...

Het eten was goed als altijd. Echter de service was ondermaats. Er

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in