Beoordelingen van Park West

2375 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
2375 beoordelingen
datum score
Guy
Beoordeeld op: 11/03/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gewoonweg goed. Ontvangst was vriendelijk,...

Gewoonweg goed. Ontvangst was vriendelijk, geen overbodig gezever bij het presenteren van de kaart, aangename sfeer en vooral mooie en goed samengestelde gerechten.

Louis
Beoordeeld op: 09/03/2020
Louis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam en gezellig restaurant, beperkte...

Aangenaam en gezellig restaurant, beperkte maar uitstekende menukaart en daarbovenop een zeer vriendelijke, attente, sympathieke bediening en service!

Martijn
Beoordeeld op: 08/03/2020
Martijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede service en het eten was heerlijk. Zeker...

Goede service en het eten was heerlijk. Zeker de moeite waard om terug te komen.

Dirk
Beoordeeld op: 08/03/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Steeds dezelfde kwaliteit en service....

Steeds dezelfde kwaliteit en service.

Stephane
Beoordeeld op: 07/03/2020
Stephane beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Lekker eten, vriendelijke professionele bedieni...

Lekker eten, vriendelijke professionele bediening, aangenaam kader. Prijs kwaliteit een topper !

Johan
Beoordeeld op: 03/03/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Wij waren daar met vier personen en waren alle...

Wij waren daar met vier personen en waren alle vier tevreden over de kwaliteit van de gerechten. Toch 1 negatief puntje: in de herentoiletten waren geen handdoeken.

Renée
Beoordeeld op: 03/03/2020
Renée beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Wij worden steeds bijzonder vriendelijk ontvang...

Wij worden steeds bijzonder vriendelijk ontvangen en gisteren was de voorgestelde menu heel lekker.

lucretia
Beoordeeld op: 02/03/2020
lucretia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig interieur, vriendelijke bediening,...

gezellig interieur, vriendelijke bediening, mooi menu (ook voor wie vis eet) en goede wijnkaart.

Alfons
Beoordeeld op: 01/03/2020
Alfons beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en goed verzorgd...

Lekker en goed verzorgd

Bernard
Beoordeeld op: 01/03/2020
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi kader, vriendelijke bediening, lekker...

Mooi kader, vriendelijke bediening, lekker eten en mooie wijnkaart

datum score