Beoordelingen van Park West

3696 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
3696 beoordelingen
datum score
Anne
Beoordeeld op: 24/01/2023

goede service en lekker eten...

goede service en lekker eten

Alex
Beoordeeld op: 21/01/2023
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker eten, prima bediening. Nieuwjaarsdiner...

Lekker eten, prima bediening. Nieuwjaarsdiner met grote groep (+/- 50 personen).

DIRK
Beoordeeld op: 26/12/2022
DIRK beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prachtige locatie & verzorgde zaak en hygiëne...

Prachtige locatie & verzorgde zaak en hygiëne is top & bij het betreden van de zaak vriendelijk personeel aannemen van onze mantels en begeleiding naar ons tafeltje en alhoewel het restaurant volzet was kregen we toch prima service onder het waakzaam oog van Kim Leyssen, Sales Manager ze is een goede teamleader , chapeau. Verzorgde gerechten eveneens smaakvol een goede wijnkaart en obers met kennis van hun job. Wij komen terug ..........

YVES
Beoordeeld op: 26/12/2022
YVES beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker eten en prima service!...

Zeer lekker eten en prima service!

Joanna
Beoordeeld op: 26/12/2022
Joanna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten én prima service in een aangename...

Lekker eten én prima service in een aangename kerstsfeer!

Wim
Beoordeeld op: 25/12/2022
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

Zeer lekker Kerstdiner. Vlotte bediening en...

Zeer lekker Kerstdiner. Vlotte bediening en lekkere wijn.

[anonymous]
Beoordeeld op: 22/12/2022

zeer lekker, warm onthaal en vriendelijkheid...

zeer lekker, warm onthaal en vriendelijkheid met de klanten ! Een aanrader

Beoordeeld op: 22/12/2022
beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Zeer succesvol bedrijfsevent georganiseerd...

Zeer succesvol bedrijfsevent georganiseerd in de Winterbar van Park West. Lekker eten, uitermate vriendelijk personeel, gezellig kader!

Johan
Beoordeeld op: 20/12/2022
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Onze groep van 20 eters werd zeer goed, correct...

Onze groep van 20 eters werd zeer goed, correct en vriendelijk ontvangen en bediend. De geserveerde gerechten waren zeer lekker en verzorgd. Mini-opmerking, we wisten eigenlijk niet welke vis (voor zij die vis kozen) er op het bord lag. Maar alles bij mekaar, zeer goed verzorgd !

Beoordeeld op: 14/12/2022
beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Great food, great service and a beautiful setti...

Great food, great service and a beautiful setting. It was a fantastic evening!

datum score