Beoordelingen van Bistro Pompidou

827 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
827 beoordelingen
datum score
ilse
Beoordeeld op: 16/09/2019
ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, goede bediening en heel lekker. Prij...

Gezellig, goede bediening en heel lekker. Prijs kwaliteit perfect. Aan te bevelen. Kom zeker terug.

Caroline
Beoordeeld op: 15/09/2019
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte service, vriendelijke bediening, lekker...

vlotte service, vriendelijke bediening, lekker eten ... zoals gewoonlijk

Michèle
Beoordeeld op: 14/09/2019
Michèle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

lekkere en verzorgde schotels, supervriendelijk...

lekkere en verzorgde schotels, supervriendelijk personeel, gezellige (iets te drukke misschien) sfeer..komen zéker terug !!

Eddy
Beoordeeld op: 12/09/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en vriendelijk personeel...

Lekker eten en vriendelijk personeel

Stephanie
Beoordeeld op: 02/09/2019
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was lekker. Wel veel lege mosselen...

Het eten was lekker. Wel veel lege mosselen tss de mosselen!

Nicole
Beoordeeld op: 31/08/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ja...

Ja

Jacques
Beoordeeld op: 31/08/2019
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Op een gezellig terras hebben we genoten van...

Op een gezellig terras hebben we genoten van een lekkere keuken en super vriendelijke bediening van de hele ploeg. Aanrader !!!

Luc
Beoordeeld op: 30/08/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

No nonsense bediening en bizonder lekken eten...

No nonsense bediening en bizonder lekken eten voor redelijke prijs

Karin
Beoordeeld op: 29/08/2019
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gemakkelijk te reserveren, zalig terras, goede...

Gemakkelijk te reserveren, zalig terras, goede bediening en lekker eten. Wat heeft een mens meer nodig ?!

veronique
Beoordeeld op: 28/08/2019
veronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijn terras, lekker gegeten...

Fijn terras, lekker gegeten

datum score