Beoordelingen van Bistro Pompidou

764 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
764 beoordelingen
datum score
Marc G.
Beoordeeld op: 18/04/2019
Marc G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Prijs kwaliteit. Akoestisch. Plaatsruimte.Tafel...

Prijs kwaliteit. Akoestisch. Plaatsruimte.Tafels te dicht bij de muur.

rudi
Beoordeeld op: 17/04/2019
rudi beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker.correct.levendig.attent....

lekker.correct.levendig.attent.

Hilde
Beoordeeld op: 17/04/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening, fijne...

Lekker eten, vriendelijke bediening, fijne sfeer. Muziek mag wat zachter van mij

Wim A.
Beoordeeld op: 12/04/2019
Wim A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Correct Snel Lekker Met vriendelijk sausje...

Correct Snel Lekker Met vriendelijk sausje

Veronique
Beoordeeld op: 11/04/2019
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wederom gezellig getafeld met een vriendin,...

Wederom gezellig getafeld met een vriendin, lekker gegeten van een super malse steak met groentjes en frietjes!

Fabien
Beoordeeld op: 11/04/2019
Fabien beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

lekker eten en vriendelijk personeel...

lekker eten en vriendelijk personeel

christel
Beoordeeld op: 09/04/2019
christel beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Lekker gegeten, mooi kader, vriendelijke bedien...

Lekker gegeten, mooi kader, vriendelijke bediening

Ellen
Beoordeeld op: 07/04/2019
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker, gezellig, vriendelijke bediening!...

Lekker, gezellig, vriendelijke bediening!

placeholder
Stefaan
Beoordeeld op: 06/04/2019
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

de sla geitekaas was super lekker : met warme...

de sla geitekaas was super lekker : met warme appeltjes, nootjes, spek ; zeer lekker klaargemaakt de thaise curry vond ik minder geslaagd : curry nogal dik en weinig smaak en heel veel bonen

Markus K.
Beoordeeld op: 06/04/2019
Markus K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We vonden de verhouding prijs/kwaliteit niet...

We vonden de verhouding prijs/kwaliteit niet voldoende. Vooral de lamssuggestie was erg door en niet echt insprerend voor 27 euro. Verder vonden we de bediening (waaronder ook eigenaar?) doorgaans onvriendelijk.

datum score