Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
6.3 Gebaseerd op 13 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
13 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
C.
Beoordeeld op: onbekend

Nooit meer!

Wij hebben telefonisch gereserveerd voor 8 personen en vermeld dat we niet voor 19u45 voltallig konden zijn, Geen enkel bezwaar, wel werd vermeld dat de keuken om 21 u zou sluiten. Zeer beperkte kaart en prijzig, voor een brasserie, waar je word behandelt alsof het een snackbar is. Om 20u50, word aangekondigd dat de keuken sluit en of er nog koffie moet zijn, Vlug koffie en desserts besteld en om 21u20 werd de rekening ongevraagd op tafel gegooid, met de vermelding dat ze toe gingen. Achteraf bleek dat ze normaal om 22u sluiten. We werden aan de deur gezet, samen met nog andere gasten, van diverse tafels. Hier komen we nooit meer terug , zeer ongastvrij!

Marijke
Beoordeeld op: onbekend

teleurstellend

Een heel goede herinnering van jaren geleden deed mij voor dit restaurant kiezen om een kennis een etentje aan te bieden ter bedanking. Wat een teleurstelling! De witte martini (€5) was een piepkleine hoeveelheid, net genoeg om de bodem van het glas te bedekken. De mosselen die mijn compagnon bestelde waren goed (aan mosselen natuur kan je ook moeilijk iets slechts doen), de begeleidende frieten echter waren droog en hard. Zeker niet vers. Zelf had ik ribbekes. Ze waren nauwelijks te snijden, amper warm en smaakloos. Het vlees zat vast (en zat ook echt vast!) aan een ondergrond van vet en kraakbeen (?); heb nooit eerder zulke gegeten. Je mag ze à volonté bestellen op vrijdag maar ik betwijfel of daar al ooit iemand gebruik van heeft gemaakt. Terwijl we allebei onze handen nodig hadden om te eten kwam er op tafel één vingerdoekje en bij de verse muntthee nadien vergat men het zakje thee erbij te doen. Hoewel het kader van het kasteel Steytelinck met het omliggende park prachtig blijft zal ik hier niet meer terug komen. Het was echt zijn geld niet waard!

placeholder
Bjorn
Beoordeeld op: onbekend

prijs-kwaliteit 0. personeel 0

Veel verwacht. Zwaar teleur gestelt. Prijzen zijn echt bij de duurste dat ik weet in omstreken. Gin tonic 10 euro met schwepes en cintroentje :-s Mijn lamsfilet 27 euro moeten uistpeken vol vet en smaakte heel frank. Wou de rekening om half 10 maar personeel zat gezelig rond tafel in een andere zaal. Er lagen ook geen mooie tafellakens wat ik niet verwacht had in een kasteel met deze prijzen!!

placeholder
Marc
Beoordeeld op: onbekend

felicitaties aan het hele team

Vorig weekend hebben we genoten van een uitzonderlijk leuk feestje met familie en vrienden in een mooi kader, een zeer verzorgde tafel en lekker eten, vriendelijke bediening en 6 kleine kinderen die als prinsjes en prinsesjes behandeld werden. Dank aan het hele team. Een echte aanrader!!! Corine, Edegem

Jill
Beoordeeld op: onbekend

onbeleefd en enorm duur

We komen veel hier veel aangezien we niet ver van het park wonen. We komen dan ook regelmatig iets eten en drinken in het Steytelinck en telkens weer verschieten we van de prijzen. Deze zijn namelijk ontzettend duur voor een taverne gelegen in een park aan een speeltuin. Een aantal personeelsleden zijn ook ontzettend onvriendelijk, er kan echt geen lach af. Als je dan een keer niets aan het drinken bent en gewoon komt spelen en u kind moet naar het toilet dan wordt je bijna dood gebliksemd door het personeel. Personeel is ook helemaal niet kindvriendelijk. Dit kan echt beter. Zo'n taverne hoort niet op zo'n plaats. Hopelijk komt daarin snel verandering.

Annick
Beoordeeld op: onbekend

Prima ligging, super lekker en toffe bediening !

We zijn er al zo vaak gaan eten ... en het is altijd opnieuw bijzonder goed meegevallen ! Natuurlijk is er het park en het mooie terras, maar dat is niet alles. De kaart is evenwichtig samengesteld, het eten is verzorgd en lekker, de bediening loopt vlot en behoudt het goede evenwicht tussen professioneel en toch niet te stijf. Het restaurant is mooi vernieuwd en ook dat draagt bij tot de aangename sfeer. Wij vinden dit absoluut een aanrader, het is een beetje een verborgen geheim. Andere commentaren op deze site zijn zodanig grof dat wij aan de betrokkenen aanraden om eerst te leren schrijven alvorens kritiek te geven op een degelijk restaurant.

mama
Beoordeeld op: onbekend

kindsonvriendelijk onbeleefd, klantonvriendelij...

Dit restuarant met zoeen onvriendelijke bediening hoort niet op zoeen mooie plek dichtbij een speeltuin te zijn ze zijn zeeeeeeeeeeeeeeer kindsonvriendelijk mijn oudste dochter heeft de trauma van haar leven behouden zij wilt niet meer terug gaan!! dit maar voor de ongepaste reactie van de ober? toen mijn dochter onverwachts heeft overgegeven jammer want de speeltuin is zeer mooi. Er zijn betere maniren om geld weg te gooien

b
Beoordeeld op: onbekend

Zeer slechte ervaring met onbeleefde bediening.

Wat een teleurstelling. Dit restaurant heeft een interessante ligging direkt een park. Dat is het enige positieve. De bediening is onvriendelijk en zelfs grof. We vroegen een pasta zonder saus en garnituur voor ons kind. Toen de paste kwam zaten er hete stukjes jalapeno in de pasta. We vroegen daarom om dit te vervangen. Antwoord: "Ik heb geen tijd voor uw klacht. Dat is niet mijn fout, dat is een fout van de keuken. Uw kind moet dat maar eens leren eten". Verder wordt je bord haast op tafel gegooid, en daarna zie je de bediening meer voor het komende half uur. Echt schandalig hoe je hier behandeld wordt.

Guido
Beoordeeld op: onbekend

De oesters waren zo lekker dat ik meteen een...

De oesters waren zo lekker dat ik meteen een tweede schaal bestelde.

Bruno
Beoordeeld op: onbekend

Hier kan je nog steeds één van de beste slaatje...

Hier kan je nog steeds één van de beste slaatjes van Antwerpen eten : ruim assortiment van verse groenten én fruit. Ook de andere gerechten zijn degelijk, maar niet speciaal.

Alle beoordelingen van dit restaurant