Beoordelingen van Den Uil

213 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
213 beoordelingen
datum score
Nico
Beoordeeld op: 14/01/2023
Nico beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Kader was ok, eten zeker in orde. Burger en...

Kader was ok, eten zeker in orde. Burger en wild en wok genomen. Was zeer ok. Voor herhaling vatbaar...

Rita
Beoordeeld op: 14/01/2023
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het was zeer gezellig en vooral ZEER LEKKER...

Het was zeer gezellig en vooral ZEER LEKKER en een MEGA VRIENDELIJKE bediening . Niets om af te keuren.

Annemie
Beoordeeld op: 09/01/2023
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening. Prijs/kwal...

Lekker eten, vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit dik ok.

Chris
Beoordeeld op: 08/01/2023
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede bediening, heel lekker eten, en betaalbaa...

Goede bediening, heel lekker eten, en betaalbaar

Jannie
Beoordeeld op: 08/01/2023
Jannie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekkere gerechten en heel vlot en vriendel...

Zeer lekkere gerechten en heel vlot en vriendelijk personeel.

Jef
Beoordeeld op: 02/01/2023
Jef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ook op deze nieuwjaarsdag weer heerlijk genoten...

Ook op deze nieuwjaarsdag weer heerlijk genoten van het eten dat geserveerd wordt. Zeker een pluspunt is de schikking van de tafels in het restaurant: druk of niet druk, je kan er steeds genieten in een rustige omgeving.

Jacqueline
Beoordeeld op: 27/12/2022
Jacqueline beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima service, heel vriendelijke mensen...

Prima service, heel vriendelijke mensen

Vicky
Beoordeeld op: 26/12/2022
Vicky beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat het eten goed is en er is altijd een...

Omdat het eten goed is en er is altijd een vriendelijke bediening is

laurent
Beoordeeld op: 23/12/2022
laurent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

.zoals altijd lekker gegeten .heerlijke gerecht...

.zoals altijd lekker gegeten .heerlijke gerechten voor een eerlijke prijs. het vispannetje was super !

Ho Wa
Beoordeeld op: 20/12/2022
Ho Wa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was netjes en lekker!...

Alles was netjes en lekker!

datum score