Beoordelingen van Den Uil

213 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
213 beoordelingen
datum score
Marina
Beoordeeld op: 21/02/2022
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker eten....

Vriendelijke bediening en lekker eten.

carine V.
Beoordeeld op: 12/09/2022
carine V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

wij boeken op 11 september een tafeltje van...

wij boeken op 11 september een tafeltje van 4 in taverne Den Uil wij komen daar aan en alles is potdicht daar de uitbaters tot 15 september met verlof zijn !

MARIA
Beoordeeld op: 04/03/2022

ik ben niet binnen geraakt, ondanks ik een...

ik ben niet binnen geraakt, ondanks ik een bevestiging van mijn reservatie had gekregen, was het nu verlof, niet leuk als je voor de deur staat met iemand die speciaal van HERENTALS kwam, we waren erg teleurgesteld

Aaron
Beoordeeld op: 06/06/2021
Aaron beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Well we arrived and it was closed...

Well we arrived and it was closed

Joseph
Beoordeeld op: 23/05/2021

Ben niet kunnen gaan. Restaurant was gesloten...

Ben niet kunnen gaan. Restaurant was gesloten door COVID. Wij boeken terug opnieuw in juni of juli.

Laurent
Beoordeeld op: 02/05/2021

hoe kan ik nu tevreden zijn terwijl de zaak...

hoe kan ik nu tevreden zijn terwijl de zaak nog niet geopend was. Ik ben niet tevreden over jullie organisatie aangezien jullie mij niets hebben laten weten.

Tania
Beoordeeld op: 18/04/2022
Tania beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We hadden met 4 personen geboekt. We kregen...

We hadden met 4 personen geboekt. We kregen alle 4 ons eten apart. Tegen dat de 4de persoon haar eten kreeg, kregen de eerste 2 pas hun fritten en kroketten. De bazin liep er met een grote air, maar vriendelijkheid was ver te zoeken!

Frieda
Beoordeeld op: 26/12/2021
Frieda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Onze gekozen gerechten waren heel lekker en...

Onze gekozen gerechten waren heel lekker en mooi gedresseerd.ook de wijnen waren prima maar aan de dure kant. FV.

Ann
Beoordeeld op: 22/11/2022
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Zeer tevreden heel vriendelijk en lekker en...

Zeer tevreden heel vriendelijk en lekker en hondvriendelijk , lekker en veel en waarom moeten dat altijd zoveel tekens zijn

Laurent
Beoordeeld op: 03/05/2021
Laurent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was gesloten vanwege corona en kan dus...

Het was gesloten vanwege corona en kan dus niet evalueren ! Sorry volgende keer beter ,

datum score