Beoordelingen van De Comptoir

211 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
211 beoordelingen
datum score
maddy
Beoordeeld op: 24/05/2019
maddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

super daar...

super daar

maddy
Beoordeeld op: 12/05/2019
maddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

super lekker en kei tof personeel en baas onze...

super lekker en kei tof personeel en baas onze 2de thuis

placeholder
Frank
Beoordeeld op: 11/05/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zoals steeds zeer vriendelijke, professionele...

Zoals steeds zeer vriendelijke, professionele bediening, en zeer belangrijk, heel lekker eten. Altijd zeer fijn om te gaan eten

Majken
Beoordeeld op: 10/05/2019
Majken beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Bediening was top!! En het eten uiteraard heel...

Bediening was top!! En het eten uiteraard heel lekker!

maddy
Beoordeeld op: 02/05/2019
maddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker en top personeel....

lekker en top personeel.

Nadia
Beoordeeld op: 24/04/2019
Nadia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker eten, vriendelijke bediening...

lekker eten, vriendelijke bediening

Carina
Beoordeeld op: 11/04/2019
Carina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vlotte,vriendelijke bediening. Lekker gegeten....

Vlotte,vriendelijke bediening. Lekker gegeten. Gevraagd om een rustig tafeltje en ook gekregen want op sommige plaatsen kan het al eens rumoerig zijn.

Myriam
Beoordeeld op: 05/04/2019
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij vonden het eten heel lekker maar het person...

Wij vonden het eten heel lekker maar het personeel gisteren was onder alles. Geen vriendelijk woordje, niks vanaf het begin, ons tafel afgeruimd water was nog niet helemaal leeg en voor we het wisten was hij al weg. Niet gevraagd of wij nog iets anders wilden, dessert? koffie? Het was niet het personeel dat daar normaal werkt (vriendelijke meisjes) dus ja, we waren heel teleur gesteld!

Elke M.
Beoordeeld op: 03/04/2019
Elke M. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten en gezellig...

Lekker eten en gezellig

Tineke
Beoordeeld op: 24/03/2019
Tineke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super vlotte bediening en zalig lekker eten....

Super vlotte bediening en zalig lekker eten. Wij komen zeker terug!

datum score