Beoordelingen van Brasserie De Koekoek

161 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.8
161 beoordelingen
datum score
Kris
Beoordeeld op: 08/10/2018
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker en voldoende. De bediening...

Het eten was lekker en voldoende. De bediening was vlot maar eerder koel!

Mariette
Beoordeeld op: 21/09/2018
Mariette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het lekkere eten en de vriendelijkheid van...

Het lekkere eten en de vriendelijkheid van het personeel.

Hilde
Beoordeeld op: 16/09/2018
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

De roodbaars met de puree met provençaalse...

De roodbaars met de puree met provençaalse groentjes was overheerlijk. Het appeltaartje met ijs was eveneens heerlijk.

Petra
Beoordeeld op: 27/08/2018
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De ossenhaas was een erg taai stuk vlees met...

De ossenhaas was een erg taai stuk vlees met vezels. Ik heb wel een nieuw stuk gekregen maar vind dit niet kunnen dat ze je voor die prijs zo’n stuk vlees durven voorschotelen.

Jan
Beoordeeld op: 25/08/2018
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alweer heel lekker gegeten in een mooi kader...

Alweer heel lekker gegeten in een mooi kader en supervriendelijke bediening! Een aanrader!

Nadine
Beoordeeld op: 25/08/2018
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk...

Heel vriendelijk

Cedric
Beoordeeld op: 19/08/2018
Cedric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We hadden driemaal Picanha besteld, specialitei...

We hadden driemaal Picanha besteld, specialiteit van het huis. 1 bord was perfect, de 2 andere borden onvoldoende. Vlees was taai en moeilijk te snijden door alle pezen. Voor de prijs die gevraagd wordt, mag dit niet. Compensatie was matig. De voorgerechten en desserts waren wel heel lekker.

Raf D.
Beoordeeld op: 18/08/2018
Raf D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

goede kwaliteit, vriendelijke bediening, mooi...

goede kwaliteit, vriendelijke bediening, mooi terras

Marie-Jeanne D.
Beoordeeld op: 16/08/2018
Marie-Jeanne D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten en de jongeman die ons bediende...

Lekker gegeten en de jongeman die ons bediende was super vriendelijk. Een dame darentegen moet haar glimlach terugvinden.

Brigitte
Beoordeeld op: 13/08/2018
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Leuk en zonnig terras met voldoende parasols,...

Leuk en zonnig terras met voldoende parasols, vriendelijke bediening, korte wachttijd, gevarieerde kaart en heel lekker eten.

datum score