Budget
Openingsuren
Nu gesloten Openingsuren
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
6.3 Gebaseerd op 12 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Conny
Beoordeeld op: 20/05/2019
Conny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker, konijn met geuze, spijtig...

Het eten was lekker, konijn met geuze, spijtig dat er geen groentjes bij waren..enkel maar saus en het konijn.De keuze in het menugerechten is beperkt. Ook de suggesties zijn pover.De inrichting van de zaak is niet uitnodigend, kil en ongezellig.De bediening is nerveus en onzeker.Niet voor herhaling … spijtig ;-(

placeholder
Conny
Beoordeeld op: 18/06/2018
Conny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

MIjn man had konijn met een speciaal biersausje...

MIjn man had konijn met een speciaal biersausje... het was ontzettend waterachtig. Geen groentjes. En de kroketjes hadden een rare aardappel smaak.De gevolgen waren er dan ook een 2 tal uur nadien.Diarree en overgeven.Ook het keukenpersoneel maakte een kabaal tot en met.... oké het is wk maar zo hard roepen op elkaar, het was een storend element in de zaak.

placeholder
Conny
Beoordeeld op: 23/04/2018
Conny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

We hadden gereserveerd maar de bediening wist...

We hadden gereserveerd maar de bediening wist van niks gisterenavond.Ons gezellig op het terras gezet.Een meisje met lang zwart haar kwam langs maar gekregen onze bestelling niet.Naar het overzichtboekje gevraagd met drank en eten maar geen reaktie.We hebben dan maar een 3de poging ondernomen en de meneer met de bril bediende ons vriendelijk.Het eten was lekker.Maar het bruine brood was hard en uitgedroogd, de boter lopend.

Conny
Beoordeeld op: 11/12/2017
Conny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het lawaai in de keuken hoorde je tot vooraan...

Het lawaai in de keuken hoorde je tot vooraan in de zaak. Roepen en tieren.... storend voor ieder van ons.Duo van garnaal en kaaskroket, mm zonder een bladje sla of rauwkost.Brood in het mandje was hard ...oud gewoon en uitgedroogd...als marktonderzoeker ga ik toch een slechte quotering moeten geven :-(

Luc V.
Beoordeeld op: onbekend

Lekker en correct zoals het hoort....

Lekker en correct zoals het hoort.

Kathleen
Beoordeeld op: onbekend

Mooi kader en lekker eten. Personeel is jong,...

Mooi kader en lekker eten. Personeel is jong, vriendelijk en enthousiast. Wel jammer dat er bij het aperitief geen klein hapje gegeven wordt.

Michele
Beoordeeld op: onbekend

beste adres op de markt

Met voorsprong het beste adres op de markt. Dit te danken aan de vlotte en vooral professionele, vriendelijke bediening. Ook aan de keuken: verzorgd, mooie porties, heerlijke gerechten. De entourage is perfect: gezellig, netjes en met een heel gezellige rookruimte binnen.

Sarah
Beoordeeld op: onbekend

Gezellige avond

Een eigentijds interieur maar toch heel gezellig en netjes. Vlotte en uiterst vriendelijke bediening. Steeds een lekkere amuse. Hemels lekkere suggesties die elke maand aangepasr worden. Uitgebreide kaart, alsook een aangepaste wijnkaart. Prijs-kwaliteit helemaal top. Het beste adresje in Asse wat mij betreft!

conny
Beoordeeld op: onbekend
conny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker etentje met z'en tweetjes

Mmm, het eten was lekker - visserspannetje en een salade van het huis.Maar het is er steeds zo frisjes binnen.En de koude maakt het dan ook ongezellig.De bediening is okè.Geen borrelhapje.Nog geen nootje of chipke.... knabbelen bij het aperitief is nogthans tof hé.We gaan zeker nog eens terug hoor ;-)

conny
Beoordeeld op: onbekend
conny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Stylvolle zaak

De gerechten zijn verzorgd.Een leuk aperitiefhapje gehad.Spijtig van de Franse tint.Ja er wordt Frans gepraat door het personeel onderling,de bediening is in het Nederlands.De achtergrondmuziek is Frans en niet zo aangenaam voor een etentje.

Alle beoordelingen van dit restaurant