13.5/20 Gault&Millau
Bruggestraat 259 8730 OEDELEM
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Zondag, Maandag, Zaterdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.7 Gebaseerd op 12 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Liesbeth
Beoordeeld op: onbekend

culinaire verwennerij

Reeds 3 maal gingen mijn man en ik eten bij Alain Meessen. Elke keer opnieuw gingen We er buiten met een grote glimlach op ons gezicht en een goed gevulde maag. Het plaatje is er compleet. Zeer aangenaam en rustig kader, aangename en correcte bediening en hoogstaande gerechten. Pure verwennerij!

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Ik las laatst een recensie over dit restaurant....

Ik las laatst een recensie over dit restaurant. De schrijver begon met er zich over te verbazen dat sommige restaurants in de gidsen een score krijgen die toch wel tot nadenken stemt en dat je als recensent bij die restaurants toch een paar puntjes meer zou geven. Hij had het over Alain Meessen. Ik kan mij daar volledig in vinden ook al ben ik geen recensent. Een gourmand met een zekere veldkennis ben ik wel. Alain Meessen is zonder meer zeer, zeer goed. De kaart is niet zeer uitgebreid maar wel zeer divers. De service is ongemeen aangenaam en vriendelijk. De gerechten zijn met liefde en vooral met kennis van zaken bereid. Heerlijk en eerlijk. Geen slaafs meelopen met nieuwe technieken maar een gedegen kookstijl. Eén van de betere tafels te Brugge.

marc
Beoordeeld op: onbekend

Uitstekend. Reeds meerdere malen bezocht, steed...

Uitstekend. Reeds meerdere malen bezocht, steeds origineel en altijd lekker. Per uitzondering is de keuze voor de aangepaste wijnen hier een aanrader.

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Inderdaad een adres waar er meerdere van zouden...

Inderdaad een adres waar er meerdere van zouden mogen zijn. De aangepaste wijnen - waar ik meestal niet zo tuk op ben - waren uitstekend. Het eten is zeer smakelijk en houdt een gezond midden tussen vooruitstrevend en klassiek. De bediening is voornaam, attent en zeer vriendelijk. Om nog veel te bezoeken.

Greet
Beoordeeld op: onbekend

Wij hebben dit restaurant op 29-01-2006 voor...

Wij hebben dit restaurant op 29-01-2006 voor de tweede maal bezocht en wij komen zeker terug! Culinair 'exquis' zoals dat heet: zeer verrassende combinaties, een streling voor oog én tong, ... Bovendien heel vriendelijke bediening en eenvoudig doch aangenaam kader. Een oprechte aanrader voor wie van kwaliteit houdt!

severine
Beoordeeld op: onbekend

Heel lekker en verfijnd. Goeie menu-formule....

Heel lekker en verfijnd. Goeie menu-formule.

Karolien
Beoordeeld op: onbekend

Wij hebben hier echt super gegeten. ook de...

Wij hebben hier echt super gegeten. ook de sfeer viel heel goed mee. de menu's zijn gevarieerd en stijlvol. wij gaan dit restaurant zeker nog bezoeken. een echte aanrader.

Greet
Beoordeeld op: onbekend

Wij kozen voor het viergangenmenu aan 65 euro...

Wij kozen voor het viergangenmenu aan 65 euro pp, wijnen inclusief. Onze bevindingen: overheerlijk en origineel, een streling voor tong en oog. Bovendien stijlvolle en vriendelijke bediening in een aangenaam kader. Conclusie: een aanrader!

Serge
Beoordeeld op: onbekend

Prima restaurant waar we graag eens terugkeren....

Prima restaurant waar we graag eens terugkeren. Stijlvolle bediening zonder chi-chi. Eerlijke en creatieve gerechten die steeds weer blij verrassen. Prijs/Kwaliteit perfect in evenwicht. Een aanrader

NICO
Beoordeeld op: onbekend

Prima restaurant met een heerlijke, verse keuze...

Prima restaurant met een heerlijke, verse keuzevarieteit. Een viergangenmenu met aangepaste wijnen is aan te raden. Correcte bediening en stijlvolle creaties op het bord. Niet goedkoop maar kwaliteit mag iets meer kosten. De moeite waard.

Alle beoordelingen van dit restaurant