Beoordelingen van Brasserie Kasteel Beersel

424 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Reserveer je tafel
8.8
424 beoordelingen
datum score
Guy
Beoordeeld op: 08/03/2018
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tout est correcte , accessibilité facile et...

Tout est correcte , accessibilité facile et centrale, cadre agréable, service rapide, personel serviable

Rob
Beoordeeld op: 05/03/2018
Rob beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een gezellige omgeving. De service...

Het was een gezellige omgeving. De service was zeer vlot, geen lange wachttijd en vriendelijk personeel. Ideaal te combineren met bezoek aan kasteel en wandeling in de omgeving.

Luc L.
Beoordeeld op: 25/02/2018
Luc L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi kader, lekker eten, vriendelijk personeel,...

Mooi kader, lekker eten, vriendelijk personeel, goede prijs kwaliteit. Minpunt, de tafel achter het gordijn tegenover de inkomdeur. Een koudegolf elke keer de ingangsdeur openging.

Maria
Beoordeeld op: 22/02/2018
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Le service ainsi que l'alimentation sont bons !...

Le service ainsi que l'alimentation sont bons !

placeholder
JEAN
Beoordeeld op: 19/02/2018
JEAN beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

cadre agréable , accueil chaleureux , exellent...

cadre agréable , accueil chaleureux , exellent rapport QUALITE / PRIX nous y retournerons avec certitude

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 19/02/2018
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil chaleureux, repas de qualité et personn...

Accueil chaleureux, repas de qualité et personnel très pro et proche de la clientèle. Un endroit où l'on se sent bien.

Perrette
Beoordeeld op: 19/02/2018
Perrette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Cadre - Ambiance - Gastronomie...

Cadre - Ambiance - Gastronomie

Guy
Beoordeeld op: 19/02/2018
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ontspannen sfeer, lekker eten en drank en goede...

Ontspannen sfeer, lekker eten en drank en goede prijs-kwaliteit

Foureau
Beoordeeld op: 18/02/2018
Foureau beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

cadre, accueil, nourriture, clientèle agréable...

cadre, accueil, nourriture, clientèle agréable

Herman
Beoordeeld op: 17/02/2018
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke baas, toffe lampen,...

Lekker eten, vriendelijke baas, toffe lampen, heerlijk zachte bank ...

datum score