Beoordelingen van L'altro Parma

76 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
76 beoordelingen
datum score
Laurien
Beoordeeld op: 20/05/2019
Laurien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere pizza!...

Lekkere pizza!

Paul
Beoordeeld op: 19/05/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Jazeker...

Jazeker

Freddy P.
Beoordeeld op: 09/05/2019
Freddy P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gewoon omdat we vlot en vriendelijk bediend...

Gewoon omdat we vlot en vriendelijk bediend werden en zeker niet moeten wachten hebben. Wat een mens verlangt.

Agnes
Beoordeeld op: 07/05/2019

Lekker eten, vriendelijke bediening, aangenaam...

Lekker eten, vriendelijke bediening, aangenaam kader.

Germain H.
Beoordeeld op: 29/04/2019
Germain H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Très bon établissement qui présente un choix...

Très bon établissement qui présente un choix varié de quoi satisfaire un large panel de clients. Leurs plats sont savoureux et d'une très belle présentation après le plaisir des papilles c'est le plaisir des yeux. Adresse à recommander sans réserve.

Catherine
Beoordeeld op: 26/04/2019
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon Jamais déçue...

Très bon Jamais déçue

Luc
Beoordeeld op: 13/04/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

La carte est uniquement en italien. Par contre,...

La carte est uniquement en italien. Par contre, bon accueil, bon repas à un rythme agréable et addition normale.

Jean-Benoit
Beoordeeld op: 10/04/2019
Jean-Benoit beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Le service est professionnel et sympathique,...

Le service est professionnel et sympathique, et la cuisine délicieuse et authentique (bien loin des tristes standards de l'horeca italien hors d'Italie)

Hilde
Beoordeeld op: 08/04/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lrkker gegeten en vlotte&vriendelijke...

Heel lrkker gegeten en vlotte&vriendelijke bediening!

Michael
Beoordeeld op: 26/03/2019
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Tout était parfait service au plats...

Tout était parfait service au plats

datum score