Beoordelingen van L'altro Parma

118 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
118 beoordelingen
datum score
Nicolas
Beoordeeld op: 30/06/2020
Nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super endroit, super plat, serveurs très profes...

Super endroit, super plat, serveurs très professionnel et sympathique. On retournera!

Magda en Willy
Beoordeeld op: 15/06/2020
Magda en Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

ondanks de moeilijke werkomstandigheden werden...

ondanks de moeilijke werkomstandigheden werden we perfect bediend, en hebben we zeer lekker gegeten!

florence
Beoordeeld op: 14/06/2020
florence beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil chaleureux suggestions de grande qualit...

Accueil chaleureux suggestions de grande qualité et fraîcheur ! Service impeccable en respectant les règles actuelles de distances A refaire vite

Bertrand
Beoordeeld op: 09/06/2020
Bertrand beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Excellent service...

Excellent service

Raymond
Beoordeeld op: 07/03/2020
Raymond beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, vriendelijk, altijd lekker. Zijn...

Gezellig, vriendelijk, altijd lekker. Zijn al zeker 24 jaar klant, dit wil toch veel zeggen

Anita
Beoordeeld op: 23/02/2020
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, als...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, als ik dan toch iets negatiefs moet zeggen, spijtig dat er geen Nederlands wordt gesproken.

ANASTASIA
Beoordeeld op: 22/02/2020
ANASTASIA beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Impeccable, comme à chaque notre passage on...

Impeccable, comme à chaque notre passage on est toujours satisfait que sa soit des plats, services ou l'ambiance.

Nelly
Beoordeeld op: 22/02/2020
Nelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker, originele en echte Italiaanse...

Zeer lekker, originele en echte Italiaanse gerechtjes en vriendelijke bediening

Carlos
Beoordeeld op: 19/02/2020
Carlos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

l'accueil sympathique et la qualité des plats....

l'accueil sympathique et la qualité des plats.

Hilde
Beoordeeld op: 19/02/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker en vriendelijke bediening...

Heel lekker en vriendelijke bediening

datum score