Beoordelingen van La Petite Provence

468 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
468 beoordelingen
datum score
Sara
Beoordeeld op: 18/10/2020
Sara beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het niveau van eten was niet goed. Vlees niet...

Het niveau van eten was niet goed. Vlees niet voldoende gebakken, kroketten nog bevroren, fois gras niet vers...

Grégory
Beoordeeld op: 03/10/2020
Grégory beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Accueil sympathique et repas excellent....

Accueil sympathique et repas excellent.

Cora line
Beoordeeld op: 07/09/2020
Cora line beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

C'était super bon en quantité suffisante, par...

C'était super bon en quantité suffisante, par contre on a attendu 20mn pour pouvoir commander un dessert et personne n'est jamais venu dommage on aurait également pris un café. Cordialement

Joffrey
Beoordeeld op: 02/09/2020
Joffrey beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Personnel ( serveur ) adorable bienveillant...

Personnel ( serveur ) adorable bienveillant et attentif aux clients ! Chef discret ( humble ) qui cuisine à merveille !

Annette
Beoordeeld op: 17/08/2020
Annette beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

très contente a tout points de vues...

très contente a tout points de vues

Maximilien
Beoordeeld op: 16/08/2020
Maximilien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Le restaurant est bien situé (grand place de...

Le restaurant est bien situé (grand place de Mons), il y avait du monde et la nourriture est correcte. Je regrette juste le temps d'attente un peu long (environ 1h15) pour être servi.

Lena
Beoordeeld op: 10/08/2020
Lena beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

The food just wasn't good. We ordered 'crevette...

The food just wasn't good. We ordered 'crevettes au fromage' as a starter, but it was cold, not good and everything tasted sour becauce of the dressing. For main dish, I ordered 'tagliata', but all I tasted was the salt that was just too much. The service wasn't good either. On top of that it was very expensive!!! Not worth the money at all!

Yves
Beoordeeld op: 29/07/2020
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was ok... niet meer, niet minder....

Het eten was ok... niet meer, niet minder. Doch,zet toch geen radio op in je zaak , maar een leuk muziekje en geef je personeel een leuk hemd van de zaak , zodat ze niet met een legging of een veel te grote broek met geruit hemdje moeten opdienen ... het personeel was evenwel wel vriendelijk

Coralie
Beoordeeld op: 28/07/2020

Les pâtes n’avaient pas de saveur, cela était...

Les pâtes n’avaient pas de saveur, cela était fade. Nous avions demandé une cuisson de viande bleue, celle-ci n’était ni bleue ni même saignante...

Raffaele
Beoordeeld op: 23/07/2020
Raffaele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon service très bien...

Très bon service très bien

datum score