Beoordelingen van Gaver 15

485 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
485 beoordelingen
datum score
Enrico
Beoordeeld op: 17/02/2020
Enrico beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Het was heel gezellig en leuk dat we met onze...

Het was heel gezellig en leuk dat we met onze grote groep apart boven zaten.

Liesbeth
Beoordeeld op: 17/02/2020
Liesbeth beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

hele lange wachtijden ! eten kon veel beter !...

hele lange wachtijden ! eten kon veel beter !

Inge
Beoordeeld op: 16/02/2020
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Top ontvangst. Goede bediening en lekkere panne...

Top ontvangst. Goede bediening en lekkere pannenkoeken en lekker eten. Doe zo verder! Het was een fijne ervaring. Bedankt aan het personeel.

Tommy
Beoordeeld op: 16/02/2020
Tommy beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

Alles was zeer ok... Lekker eten en meer dan...

Alles was zeer ok... Lekker eten en meer dan voldoende... Als ik dan toch een minpuntje mag aanhalen... Voor ons varkenshaasje waren de gewone tafelmessen een beetje ontoereikend.... Mvg Tommy

Kristien
Beoordeeld op: 15/02/2020
Kristien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We waren super tevreden.... zeer vriendelijke...

We waren super tevreden.... zeer vriendelijke bediening, zeer lekker eten, aangename sfeer... Kortom een leuke belevenis voor jong en oud!

Veronique
Beoordeeld op: 15/02/2020
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Het was ons eerste bezoek aan het restaurant,...

Het was ons eerste bezoek aan het restaurant, de binnenspeeltuin kenden we al. Vriendelijke en correcte bediening, eten lekker en verzorgd, enkel jammer dat 1 dessertje langer op zich liet wachten.

Harry
Beoordeeld op: 10/02/2020
Harry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was in orde ,eten was lekker,en de bedien...

Alles was in orde ,eten was lekker,en de bediening was zeer goed

Pieter
Beoordeeld op: 10/02/2020
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Het omgaan met grote bestellingen. Hoewel we...

Het omgaan met grote bestellingen. Hoewel we met 15 personen dezelfde menu namen, heerste er veel chaos omtrent onze bestelling. Verschillende gerechten kwamen verkeerd aan of werden vergeten. Gerechten werden opgediend zonder saus, op de frietjes bij het eten was het erg lang wachten. Dit is volgens mij niet de schuld van de bediening- ze delen de frustratie denk ik-, maar in de algehele organisatie van deze zaak.

Stephanie
Beoordeeld op: 10/02/2020
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Vriendelijke bediening, lekker eten en de kinde...

Vriendelijke bediening, lekker eten en de kinderen kunnen onbeperkt over en weer lopen naar de speeltuin. Misschien wel wat aan de dure kant voor de menu...

Katrien
Beoordeeld op: 09/02/2020
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Lekker eten. Alleen niet warm in de ruimte....

Lekker eten. Alleen niet warm in de ruimte.

datum score