Beoordelingen van Gaver 15

474 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
474 beoordelingen
datum score
Daniel
Beoordeeld op: 28/01/2019
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Restaurant zat helemaal vol en keuken kon gewoo...

Restaurant zat helemaal vol en keuken kon gewoon niet volgen. Carpacio die nog bevroren was, anderhalf uur moeten wachten op je hoofdschotel is erg lang als je daar met kinderen zit. Lang geleden dat we nog eens geweest waren, maar zal terug een tijdje duren vrees ik...

Tara
Beoordeeld op: 10/09/2018
Tara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Zoals altijd: LEKKER! Vriendelijk personeel...

Zoals altijd: LEKKER! Vriendelijk personeel

[anonymous]
Beoordeeld op: 09/09/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Zeer kindvriendelijk en het personeel is zeer...

Zeer kindvriendelijk en het personeel is zeer gedienstig en vriendelijk Mss een klein minpuntje : het duurde wel heel lang eer we ons eten kregen en zeker omdat ik de keuzes al op voorhand doorgemaild had maar het zal mss erg druk geweest zijn

Karolien
Beoordeeld op: 08/09/2018
Karolien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vriendelijke en vlotte bediening, lekker eten...

Vriendelijke en vlotte bediening, lekker eten

Tara
Beoordeeld op: 03/09/2018
Tara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk ontvangst Lekker eten...

Vriendelijk ontvangst Lekker eten

Guido
Beoordeeld op: 02/09/2018
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker, vriendelijk en onze zoon heeft...

Super lekker, vriendelijk en onze zoon heeft hem super geamuseerd.

Katleen
Beoordeeld op: 27/08/2018

Het eten was van slechte kwaliteit en onverzorg...

Het eten was van slechte kwaliteit en onverzorgd. Bediening liep ook niet vlot.

Sarah D.
Beoordeeld op: 27/08/2018
Sarah D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn tevreden. Goede bediening, lekker...

Wij zijn tevreden. Goede bediening, lekker eten, kinderen kunnen veel spelen

Eric D.
Beoordeeld op: 25/06/2018
Eric D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

wij kwamen soms nog op bezoek zodat wij nu...

wij kwamen soms nog op bezoek zodat wij nu ook kunnen spreken van een algemene tevredenheid.

datum score