Beoordelingen van Villa Belvedere

667 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
667 beoordelingen
datum score
PATRICK
Beoordeeld op: 22/06/2019
PATRICK beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeker , kom hier dikwijls...

Zeker , kom hier dikwijls

Sabrina
Beoordeeld op: 17/06/2019
Sabrina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik ben tevreden omdat er moeite word gedaan...

Ik ben tevreden omdat er moeite word gedaan voor gerechten glutenvrij te maken ! En het was heel lekker ook en vlotte vriendelijke bediening

Eddy
Beoordeeld op: 17/06/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal , gezellige omgeving ,...

Vriendelijk onthaal , gezellige omgeving , lekker eten , prijs kwaliteit zeer goed , ruime parking .

Bob
Beoordeeld op: 15/06/2019
Bob beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Top pizza’s...

Top pizza’s

Luc
Beoordeeld op: 14/06/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker eten ,vlotte bediening,vriendelijke...

zeer lekker eten ,vlotte bediening,vriendelijke bediening ,korte wachttijd,gezellige omgeving

Luc
Beoordeeld op: 09/06/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en bediening. De pizza...

Vriendelijke ontvangst en bediening. De pizza was zeer lekker

Caroline
Beoordeeld op: 09/06/2019
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds heel lekker eten aan democratische prijz...

Steeds heel lekker eten aan democratische prijzen! Leuk dat de ‘chef’ aanwezig was. Dan loopt de bediening vlotter.

Alex
Beoordeeld op: 08/06/2019
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

We were set at a table right next to the servic...

We were set at a table right next to the service area, not the best experience. Also sitting outside when it's raining in a tent is not a good idea, they should've let us sit inside. Slow service, carpaccio and caprese both came without any seasoning, pasta was overcooked with a sauce that was supposed to contain truffle but only had loads of salt and uncooked cream that didn't sit well with my bowels. Not coming back. The pizzas look good though

corine
Beoordeeld op: 08/06/2019
corine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening, goede...

Lekker eten, vriendelijke bediening, goede prijs-kwaliteit

katty
Beoordeeld op: 07/06/2019
katty beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Prima bediening.en prijs /kwaliteit zijn in...

Prima bediening.en prijs /kwaliteit zijn in balans

datum score