Beoordelingen van Restaurant Nest

123 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.1
123 beoordelingen
datum score
Beoordeeld op: 18/03/2017
beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Algemene indruk is zeker ok , maar de bediening...

Algemene indruk is zeker ok , maar de bediening was zeer onvriendelijk

chantal
Beoordeeld op: 18/03/2017
chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Zeer goed...

Zeer goed

placeholder
nadine
Beoordeeld op: 10/03/2017
nadine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig, vriendelijk en attent personeel,...

gezellig, vriendelijk en attent personeel, lekkere schotels en zéker de desserten !

Ingrid
Beoordeeld op: 06/03/2017
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

De kwaliteit van het eten is bijzonder goed....

De kwaliteit van het eten is bijzonder goed. Altijd verse producten. Alleen spijtig dat het voorgerecht altijd een soep is. Zou leuk zijn indien dit eens een ander voorgerechtje was. Afwisseling is altijd plezant. Met vriendelijke groeten Ingrid

Van Damme
Beoordeeld op: 03/03/2017
Van Damme beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en verzorgde maaltijden,...

Vriendelijke bediening en verzorgde maaltijden, er zijn momenteel renovatiewerken in het bestaande restaurant, maar dit wordt zeer professioneel vervangen door 1 van de feestzalen om te vormen tot gezellig ( tijdelijk) restaurant !

Joris
Beoordeeld op: 27/02/2017
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

De kelner was zeer behulpzaam bij het zoeken...

De kelner was zeer behulpzaam bij het zoeken naar een juiste stoel voor onze 'gekwetste' schoonzoon,hij maakte ook uit eigen initiatief een kindercoctail klaar voor onze kleinkinderen.Het eten was zeer goed,detiming was perfect alsook de bediening!

Lily
Beoordeeld op: 26/02/2017
Lily beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was mooi gepresenteerd en nog belangrijke...

Alles was mooi gepresenteerd en nog belangrijker erg lekker . De gerechten volgden elkaar met de minimum tussenruimte op. De prijs is zeer aanvaardbaar. De persoon in ons gezelschap met scampi's vond dat frieten of kroketten ontbraken. De 10 overige gasten vonden het prima zoals het geserveerd werd. Groeten: c. Neomagus 0o

Ingrid
Beoordeeld op: 25/02/2017
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Wij zijn vooral tevreden over de meestal goede...

Wij zijn vooral tevreden over de meestal goede dagmenu's. Vooral de verse groenten en de prijs trekken ons aan! We wensen enkel eerlijke, verse maaltijden en hechten minder belang aan de presentatie. Het is de smaak die telt en de goede prijs/kwaliteit verhouding! Ik hoop dat jullie in het vernieuwde restaurant dezelfde weg op gaan! Wat aantrekkelijk is, is het feit dat deze menu's ook 's avonds kunnen gegeten worden wat beter uitkomt voor mensen die in de dag werken. Bedankt!

Marie
Beoordeeld op: 25/02/2017
Marie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Het was lekker. Maar niet heel hoogstaand...

Het was lekker. Maar niet heel hoogstaand

datum score