Budget
€€€
Sluitingsdagen
maandagavond, dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag
Over dit restaurant
Restaurant Salsifis in Beveren staat in een ruime omtrek bekend om zijn heerlijke, seizoensgebonden keuken en zijn onberispelijke, warme service. U kunt er terecht voor geraffineerde drie-, vier- of vijfgangenmenus met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De chef is erg bekommerd om kwaliteit en haalt zijn dagverse ingrediënten vooral bij lokale handelaars of uit de eigen moestuin. Aangezien Salsifis werkt zonder personeel wordt er enkel gewerkt met menuformules op het ritme der seizoenen!!

Het restaurant ligt een beetje verscholen in het groen, maar is erg makkelijk bereikbaar en gelegen vlak naast de N70. Een echte aanrader!


Lieve gasten,

Op 02 augustus sluiten wij de deuren van ons restaurant.
Alhoewel Salsifis ons eerste kindje is geweest, hebben we ook nog twee andere schatten rondlopen die onze aandacht verdienen. Het is dus een weloverwogen beslissing die we met en voor ons gezin gemaakt hebben. Wij zijn jullie zó dankbaar voor het vertrouwen en de gemeende vriendschappen die zijn ontstaan. De afgelopen 18 jaar waren een fantastisch leerproces, maar nu is het tijd voor verandering. We kijken met veel goesting en enthousiasme uit naar de toekomst. Kom gerust nog eens langs, blijf ons volgen en kom binnenkort te weten wat we nu eigenlijk gaan uitspoken. Iets totaal anders, misschien niet voor iedereen… maar je kan er nog steeds de honger mee stillen!

Dikke merci,
Evy en Kristof x
Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze