13/20 Gault&Millau
Gentseweg 536 9120 BEVEREN
Budget
€€€
Sluitingsdagen
maandagavond, dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
Restaurant Salsifis in Beveren staat in een ruime omtrek bekend om zijn heerlijke, seizoensgebonden keuken en zijn onberispelijke, warme service. U kunt er terecht voor geraffineerde drie-, vier- of vijfgangenmenus met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De chef is erg bekommerd om kwaliteit en haalt zijn dagverse ingrediënten vooral bij lokale handelaars of uit de eigen moestuin. Aangezien Salsifis werkt zonder personeel wordt er enkel gewerkt met menuformules op het ritme der seizoenen!!

Het restaurant ligt een beetje verscholen in het groen, maar is erg makkelijk bereikbaar en gelegen vlak naast de N70. Een echte aanrader!


Lieve gasten,

Op 02 augustus sluiten wij de deuren van ons restaurant.
Alhoewel Salsifis ons eerste kindje is geweest, hebben we ook nog twee andere schatten rondlopen die onze aandacht verdienen. Het is dus een weloverwogen beslissing die we met en voor ons gezin gemaakt hebben. Wij zijn jullie zó dankbaar voor het vertrouwen en de gemeende vriendschappen die zijn ontstaan. De afgelopen 18 jaar waren een fantastisch leerproces, maar nu is het tijd voor verandering. We kijken met veel goesting en enthousiasme uit naar de toekomst. Kom gerust nog eens langs, blijf ons volgen en kom binnenkort te weten wat we nu eigenlijk gaan uitspoken. Iets totaal anders, misschien niet voor iedereen… maar je kan er nog steeds de honger mee stillen!

Dikke merci,
Evy en Kristof x
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.7 Gebaseerd op 33 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
33 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Gusta
Beoordeeld op: 09/07/2020
Gusta beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

UITSTEKEND !!

Een van de betere restaurants Prijs Kwaliteit !!

Tom
Beoordeeld op: onbekend

Steeds zeer lekker

Ik ben hier al verschillende malen geweest en ze blijven mij steeds aangenaam verassen.... Aanrader ...

Kris
Beoordeeld op: onbekend

Een nieuwe wending.

Komen hier al jaren eten. Jammer genoeg is de stijl veranderd. Het proeven van fijne gerechten en de smaakcombinaties zijn minder verrassend, grotere eentonigere porties sieren nu het bord. Menu op website stemt niet overeen met aangeboden menu. Steak tartaar en geitenkaas zijn iets heel anders heilbot en eend.

Wim
Beoordeeld op: onbekend

Gastvrouw bijna niet te zien jonge garçon moet...

Gisteren met vier in uw restaurant komen eten, super keuken heel lekker. zaal en bediening ondermaats amateuristisch .... er was eigenlijk maar 1 garçon om 8 tafels te bedienen waarvan er aan sommige 6 man zaten. De gastvrouw, bijna niet gezien ... De jongen deed zijn best maar kon het niet aan. Het begon al met half uur wachttijd op de kaart en het opnemen van het aperitief. Dan hebben we een uur moeten wachten op een wijnkaart en water... We hebben niet de aangepast wijnen gekozen omdat we de andere tafels altijd droog zagen staan. Bij de eerste fles wijn vertelde Tom de Garçon dat er maar 1 fles per soort koud staat .... Eerlijk maar echt niet kunnen. Bij de 2 de fles verteld Tom "ze is koud genoeg hoor ik heb al geproefd" ... niet dus, er is niets slechter dan warme witte wijn. De rekening €446 veel en veel te duur voor het amateur zaal team. Het spijt me van de lekkere keuken maar hier gaan wij nooit meer naartoe, en we vertellen dit zeker door

Elise
Beoordeeld op: onbekend

uitstekende prijs/kwaliteit

topper in het waasland ! al verscheidene malen in andere vergelijkbare etablissementen gaan eten maar we keren altijd terug naar de Salsifis omwille van zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding ook de bediening is altijd vlot en heel vriendelijk

moens
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekker gegeten !...

Zeer lekker gegeten !

fam.
Beoordeeld op: onbekend

een fijne ontdekking in de streek, Moderne...

een fijne ontdekking in de streek, Moderne lekkere gerechten, stijlvol en modern geserveerd, in een rustig kader. Al duurde het soms iets te lang en waren het wijnen die ik zelf nooit zou nemen toch een aanrader.

Ludo
Beoordeeld op: onbekend

Knappe vakman die altijd weet te verbazen met...

Knappe vakman die altijd weet te verbazen met zijn creativiteit en kunde. Bovendien duikt hij regelmatig op in de zaal om zijn uiterst vriendelijke echtgenote een handje te helpen. Salsifis is een verademing. Wie een geslaagde avond wil weet waar hij moet zijn.

marleen
Beoordeeld op: onbekend

Lekker, uitstekend en gezond (denk ik toch!)...

Lekker, uitstekend en gezond (denk ik toch!) gegeten. Goede vlotte bediening, niks op aan te merken. Aan te raden.

Marcel
Beoordeeld op: onbekend

Een topper in het Waasland ! Gewoon genieten.....

Een topper in het Waasland ! Gewoon genieten....super-keuken en vriendelijke ontvangst en bediening ! We komen terug !

Alle beoordelingen van dit restaurant