Beoordelingen van De Boecherie

540 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.6
540 beoordelingen
datum score
Yves
Beoordeeld op: 07/09/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, mooie presentatie en goede...

Lekker gegeten, mooie presentatie en goede vlotte bediening, prachtig gezelschap. Een aanrader.

Lutgart
Beoordeeld op: 07/09/2019
Lutgart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en heel lekker gegeten....

Vriendelijke bediening en heel lekker gegeten. Het eten wordt ook mooi gepresenteerd.

Paul
Beoordeeld op: 01/09/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Kwaliteit eten was top / gezellige zitruimte...

Kwaliteit eten was top / gezellige zitruimte

Marc
Beoordeeld op: 16/08/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zowel eten als drank als bediening waren zeker...

Zowel eten als drank als bediening waren zeker in orde. We hebben van dit bezoek genoten en zagen ook dat het restaurant en de aanpalende patio quasi volzaten. Voor ons is de Boecherie een aanrader en we zullen er zeker nog terugkeren.

Roel
Beoordeeld op: 16/08/2019
Roel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Lekker eten! De service was zeer goed en zeer...

Lekker eten! De service was zeer goed en zeer vriendelijk, maar de wachttijden tussen de verschillende gangen waren uitzonderlijk lang. Voor een driegangenmenu zijn we drie volle uren in het restaurant geweest. Naar het einde toe hebben we wegens opduikend tijdsgebrek nog moeten vragen of het dessert iets sneller kon komen...

Dirk
Beoordeeld op: 08/08/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben heel lekker gegeten! Heel vriendelijk...

We hebben heel lekker gegeten! Heel vriendelijke en vlotte bediening. Wij hadden geboekt met een Bongo bon en dat was geen enkel probleem. Op sommigen plaatsen word je niet zo goed ontvangen.. We komen zeker nog terug!

Nancy
Beoordeeld op: 05/08/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker gegeten. Niks...

Vriendelijke bediening, lekker gegeten. Niks op aan te merken. Enige minpunt is dat je geen keuze hebt wat je wenst te eten met Bongobon.

Bert
Beoordeeld op: 28/07/2019
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en gezellig, vriendelijke bediening...

Lekker en gezellig, vriendelijke bediening

Christiaan
Beoordeeld op: 28/07/2019
Christiaan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekkere omkadering, vriendelijke bediening...

Heel lekkere omkadering, vriendelijke bediening, superlekker (3-gangen menu). Kortom top!

Tom
Beoordeeld op: 19/07/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk personeel, lekker eten, aangenaam...

vriendelijk personeel, lekker eten, aangenaam zitten

datum score