Beoordelingen van Bastiano

142 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
142 beoordelingen
datum score
Danny
Beoordeeld op: 14/03/2020
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

prima keuken en ondanks het grote aantal bezoek...

prima keuken en ondanks het grote aantal bezoekers, prima bediening!!!!

Mieke
Beoordeeld op: 07/03/2020
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Alles okee, personeel heel vriendelijk, lekker...

Alles okee, personeel heel vriendelijk, lekker eten, goeie sfeer.... We komen nog terug !!!

Alex
Beoordeeld op: 26/02/2020
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere gerechten Leuke sfeer...

Lekkere gerechten Leuke sfeer

Sarah
Beoordeeld op: 23/02/2020
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Leuke gerechten op de kaart. Kleine maar gezell...

Leuke gerechten op de kaart. Kleine maar gezellige zaak. De suggestie wijnen zijn prijs-kwaliteit te prijzig. Parking vlakbij.

Kenneth
Beoordeeld op: 23/02/2020
Kenneth beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

leuk kader met 2 vlotte dames in de keuken...

leuk kader met 2 vlotte dames in de keuken en voor de bediening. Genoten van de brunch en de lekkere wijn, komen zeker terug!

Pascale
Beoordeeld op: 19/02/2020
Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De pasta was niet overtuigend Prosecco viel...

De pasta was niet overtuigend Prosecco viel ook niet in de smaak. Lzng wachten om te bestellen

Francis
Beoordeeld op: 09/02/2020
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijk personeel, snelle bediening, leuke...

Vriendelijk personeel, snelle bediening, leuke sfeer en heel lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!

Kathleen
Beoordeeld op: 08/02/2020
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Altijd super gezellig en lekker eten daar!...

Altijd super gezellig en lekker eten daar!

Kris
Beoordeeld op: 31/01/2020
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten en aangename bediening. Beetje...

lekker eten en aangename bediening. Beetje veel lawaai vanuit de keuken, maar dan hadden we maar niet vlak naast de keuken moeten gaan zitten... ;-)

Linda
Beoordeeld op: 17/01/2020
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is een gezellig, ongedwongen restaurant...

Het is een gezellig, ongedwongen restaurant met lekkere gerechten op basis van verse produkten. heel goeie wijn ook.

datum score