Beoordelingen van Bastiano

136 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
136 beoordelingen
datum score
Jan
Beoordeeld op: 19/12/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Lekker en gezellig. De hoge tafels en stoelen...

Lekker en gezellig. De hoge tafels en stoelen zijn misschien iets minder comfortabel, maar dat is kwestie van persoonlijke voorkeur.

Arina
Beoordeeld op: 13/12/2019
Arina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker, echter zat volgens ons...

Het eten was lekker, echter zat volgens ons de vader van de eigenares achter ons. Hij had blijkbaar last van zijn darmen, en we hebben spijtig genoeg mogen van mee genieten. Zelfs zo erg dat we van tafel veranderd zijn.

kris
Beoordeeld op: 01/12/2019
kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

lekker en snel...

lekker en snel

Jason
Beoordeeld op: 24/11/2019
Jason beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

heerlijk eten en toffe muziek...

heerlijk eten en toffe muziek

Dirk
Beoordeeld op: 22/11/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Altijd lekker! De betere Italiaan met authentie...

Altijd lekker! De betere Italiaan met authentieke ingredienten zonder te veel Vlaamse compromissen...

Kathleen
Beoordeeld op: 20/11/2019
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was voor ons de eerste keer en wij komen...

Het was voor ons de eerste keer en wij komen zéker terug! Het eten was super lekker en de bediening was héél vriendelijk! Tot snel!

minne
Beoordeeld op: 17/11/2019
minne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vlotte bediening, lekkere, pure smaken en gerec...

Vlotte bediening, lekkere, pure smaken en gerechten ontdekt die ik nog niet kende. Helemaal toppie!

Jo
Beoordeeld op: 13/11/2019
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We werden er hartelijk ontvangen, en het eten...

We werden er hartelijk ontvangen, en het eten was dik in orde.

Anne
Beoordeeld op: 10/11/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De smaken zaten goed, de bediening was vriendel...

De smaken zaten goed, de bediening was vriendelijk en het was gezellig ingericht.

nathalie
Beoordeeld op: 10/11/2019
nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker...

Heel lekker

datum score