Beoordelingen van Bastiano

140 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
140 beoordelingen
datum score
Els
Beoordeeld op: 27/02/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Niet vriendelijk bij aankomst, we zaten aan...

Niet vriendelijk bij aankomst, we zaten aan een hoge wankelende tafel dicht bij de keuken en hadden twee lasagne besteld. Deze waren warm maar niet heet zoals een lasagne uit de oven moet zijn. Ik heb zowel de chef als de dienster met hun vinger van de lasagne zien proeven...voor ze het in de oven gezet hebben en nadien!

Amy
Beoordeeld op: 04/11/2019
Amy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De lasagne was enorm weinig. Veel saus maar...

De lasagne was enorm weinig. Veel saus maar echt weinig pasta. Geen brood bij de pasta... De sla zat snel tegen.

Koen
Beoordeeld op: 28/06/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Zeer duur.... voor de prijs kan men elders...

Zeer duur.... voor de prijs kan men elders toch veel beter eten.... wij komen niet meer terug...

Pascale
Beoordeeld op: 19/02/2020
Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De pasta was niet overtuigend Prosecco viel...

De pasta was niet overtuigend Prosecco viel ook niet in de smaak. Lzng wachten om te bestellen

Ilsa
Beoordeeld op: 22/07/2019
Ilsa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We (3 personen) kozen voor een soort degustatie...

We (3 personen) kozen voor een soort degustatiemenu van 30 euro per persoon. Hapjes/voorgerechtjes waren erg lekker en gevarieerd. De degustatie van de hoofdschotels was teleurstellend: pizza, lasagna en geroosterde groenten. Dat kunnen we thuis ook in de oven zetten. Niets speciaals en niet verrassend. Een lekkere/speciale pasta hadden we toch verwacht.

Sophie
Beoordeeld op: 20/04/2019
Sophie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ziek van het eten geweest:...

Ziek van het eten geweest:

Reintje
Beoordeeld op: 21/11/2018
Reintje beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Voor een spaghetti vongole, gewone eerder klein...

Voor een spaghetti vongole, gewone eerder kleine portie met 15 venusschelpjes erin, 26,50 euro durven vragen is zwaar overdreven

Jef
Beoordeeld op: 10/11/2019
Jef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten is uitstekend, het grote personeelsver...

Het eten is uitstekend, het grote personeelsverloop schaadt de dienstverlening.

werner
Beoordeeld op: 08/08/2019
werner beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Goede service, lekker eten....

Goede service, lekker eten.

Diane
Beoordeeld op: 07/07/2019
Diane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was lekker en de bediening vriendelijk...

Het eten was lekker en de bediening vriendelijk en correct. Prijs/kwaliteit is ook in verhouding.

datum score