Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Alle middagen, Maandag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.4 Gebaseerd op 8 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
8 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Katleen
Beoordeeld op: 10/02/2019

Tegenvaller

We kregen met drie personen een tafel toegewezen voor twee personen, die zelfs voor twee personen geen ruimte over had. Deze was zelfs ook maar ingedekt voor twee, hoewel ze zeiden er nog mee bezig te zijn. We waren echter een kwartier later dan het gereserveerde uur, wegens de werken aan de straat. Na veel tegenzin van hun kant kregen we toch een geschiktere tafel, hoewel tijdens de avond niet alle tafels bezet werden genomen. Na een half uur zonder drinken te zitten, kregen we na meer dan anderhalf uur ook een klein soepje van de chef. In al die tijd werd er nog niet gekeken naar onze lege glazen. Lekker, maar jammer genoeg te pikant. Vanaf toen kwamen de gerechten razendsnel. Dit was nog niet goed en wel afgeruimd of het voorgerecht stond al op tafel. Voor het hoofdgerecht hadden we, zoals op de kaart als mogelijkheid stond vermeld, voor het zoontje de pasta met zalm in kinderportie gevraagd. Dit hebben we ook gekregen, echter werd er een volwaardige portie op de rekening aangerekend achteraf. Als bakwijze voor de Shetlander Lende hadden we bleu gevraagd. Als vleesrestaurant zou je verwachten dat dit wel in orde komt. Echter lag er een a point op het bord met de slechtst smakende peperroomsaus die we ooit geproefd hebben (uit een pakje?). Absoluut een tegenvaller dus... .

Dirk
Beoordeeld op: onbekend

Buiten verwachting :-(

Verleden week geweest en moet eerlijk zeggen op het eten en de wijn geen commentaar, was lekker. Maar de bediening was rondom slecht. Bijna 20 minuten wachten vooraleer iemand de menukaart brengt, wijn komt als je eten bijna op is, frieten worden gebracht als vlees bijna verorbert is. Nee, zal eerst beter recensies hier moeten lezen eer ik daar nog ga eten, om nog maar te zwijgen van de rekening ! Veel te duur voor hetgeen we hebben gekregen, ik neem een stuk van de lende en vraag dit voor ons 2, omdat we ook al voorgerecht genomen hadden. Vragen dus om de portie te delen voor 2. Waarom doen ze er dan 9€ en plus bij? Hoop dat de patroon dit leest

placeholder
Bart
Beoordeeld op: onbekend

fantastisch

Eén van mijn favoriete restaurants in de buurt. Kalfszwezeriken gegeten: superlekker! Zoals ze horen te zijn : knapperig van buiten en mals van binnen. Angus beef : topkwaliteit en perfect gebakken!

patrick
Beoordeeld op: onbekend

Net terug van een avondje Bombardon. Geprikkeld...

Net terug van een avondje Bombardon. Geprikkeld door de vorige recensie hebben we ons aan het voorgerechtje voor 2 gewaagd en we kunnen alleen maar besluiten dat het prijs/kwaliteit een topper was. Gevarieerd, lekker, en het smaakte naar nog. Wat volgde was minstens even lekker, en gelukkig maar want de porties waren copieus en de, correct geprijsde, wijn behoefde geen krans. Heel sterk was dat de eigenares nog perfect wist waar we vorige keer zaten en wat we besteld hadden. Kortom, wij komen terug...

placeholder
Frédéric Cuvelier
0 Favorieten
Beoordeeld op  29/12/2015

Idem voor ons !! Wie graag rundvlees eet is het een topper. Het slaatje dat je meekrijgt bij het vlees is echt ongelofelijk lekker !!

Tim
Beoordeeld op: onbekend

Tof ingerichte bistro in een oud café. No nonse...

Tof ingerichte bistro in een oud café. No nonsense bediening. Mooie kaart met de focus op vlees. Het voorgerecht (hapjes voor 2 - toffe uitvinding voor kleinere eters die toch ook graag een voorgerecht willen delen) was echter van bedenkelijke kwaliteit: dikke klodders saus over een aantal onsamenhangende hapjes. De gegrilde kreeft was zeker ok. De wijnkaart is beperkt maar betaalbaar. Nog wat werk aan de winkel toch.

Nic
Beoordeeld op: onbekend

Het zag er veel belovend uit, ... de belofte...

Het zag er veel belovend uit, ... de belofte bleef uit. Anderhalf uur mogen wachten op een van hun 'specialiteiten': een (relatief dure) vleesspies, voornamelijk bestaand uit lookworst en heel slecht gebakken frietjes. Spijtig, mij zien ze er niet meer.

Jan
Beoordeeld op: onbekend

Zeer leuke plek na een wandeling in Rijmenam....

Zeer leuke plek na een wandeling in Rijmenam. Vriendelijke service. U moet er wel rekening mee houden dat hetgeen u besteld, plots niet beschikbaar is... En u moet veel geduld hebben. Een wachttijd van anderhalf uur voor een spaghetti is niet uitzonderlijk.

Paul
Beoordeeld op: onbekend

Tijdens de zomermaanden een erg gezellig terras...

Tijdens de zomermaanden een erg gezellig terras, waar je kan genieten van de door de eigenaar mee-bereide schotels. Amateurs van lekker en "no-nonsense" food zullen er zeker terug naartoe gaan.

Alle beoordelingen van dit restaurant