Beoordelingen van Brasserie Ter Poele

35 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
35 beoordelingen
datum score
Marc D.
Datum restaurantbezoek: 20/05/2018
Marc D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, vlotte bediening en...

Vriendelijke ontvangst, vlotte bediening en het eten was zeer lekker. Een aanrader.

Nancy D.
Datum restaurantbezoek: 29/04/2018
Nancy D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een hele goede ontvangst en een hele aangename...

Een hele goede ontvangst en een hele aangename bediening die heel vlot verliep. We hebben heel lekker gegeten. Het was dus een heel mooi alterntief voor de brunch. Het is ook een aangenaam kader om gezellig te tafelen. Zeker een aanrader!

Maria D.
Datum restaurantbezoek: 21/04/2018

Propreté ok, bon accueil...

Propreté ok, bon accueil

Patrick
Datum restaurantbezoek: 06/04/2018
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

omdat wij tot nu toe altijd al tevreden waren./...

omdat wij tot nu toe altijd al tevreden waren.//////////////////////////////////////////

Astrid V.
Datum restaurantbezoek: 11/03/2018
Astrid V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel die openstond voor...

Zeer vriendelijk personeel die openstond voor vragen, alles werd vlot geserveerd. Ook het kader waarin je zit is zeer verzorgd en rustig.

Roland D.
Datum restaurantbezoek: 31/12/2017
Roland D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat het lekker en voldoende was; en een vrien...

Omdat het lekker en voldoende was; en een vriendelijke en goede service op oudejaarsavond Dank Jullie wel .

Luc M.
Datum restaurantbezoek: 27/12/2017
Luc M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers;...

makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers; er wordt onmiddellijk en zorgvuldig rekening gehouden met bijzondere wensen van de klanten, zoals bijvoorbeeld het in kleine stukjes hakken van vlees voor oudere personen; snelle bediening; dagmenu heeft zeer goede prijs kwaliteit verhouding; aangename omgeving, veel natuurlijk licht;

Willy
Datum restaurantbezoek: 28/07/2017
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals verwacht en in overstemming met de vorige...

Zoals verwacht en in overstemming met de vorige malen. Wel minder wijn bedeling tijdens de lunch.

Joris
Datum restaurantbezoek: 10/07/2017
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke en vlotte bediening....

Lekker eten, vriendelijke en vlotte bediening. Een aanrader!

[anonymous]
Datum restaurantbezoek: 26/06/2017
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

ik had toch wel meer verwacht van de brunch,...

ik had toch wel meer verwacht van de brunch, zeker van het dessert! geen ijs,geen chocolademousse,1 soort fruit maar.

datum score