Beoordelingen van Brasserie Ter Poele

33 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.6
33 beoordelingen
datum score
Maria D.
Datum restaurantbezoek: 21/04/2018

Propreté ok, bon accueil...

Propreté ok, bon accueil

Patrick
Datum restaurantbezoek: 06/04/2018
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

omdat wij tot nu toe altijd al tevreden waren./...

omdat wij tot nu toe altijd al tevreden waren.//////////////////////////////////////////

Astrid V.
Datum restaurantbezoek: 11/03/2018
Astrid V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel die openstond voor...

Zeer vriendelijk personeel die openstond voor vragen, alles werd vlot geserveerd. Ook het kader waarin je zit is zeer verzorgd en rustig.

Roland D.
Datum restaurantbezoek: 31/12/2017
Roland D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat het lekker en voldoende was; en een vrien...

Omdat het lekker en voldoende was; en een vriendelijke en goede service op oudejaarsavond Dank Jullie wel .

Luc M.
Datum restaurantbezoek: 27/12/2017
Luc M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers;...

makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers; er wordt onmiddellijk en zorgvuldig rekening gehouden met bijzondere wensen van de klanten, zoals bijvoorbeeld het in kleine stukjes hakken van vlees voor oudere personen; snelle bediening; dagmenu heeft zeer goede prijs kwaliteit verhouding; aangename omgeving, veel natuurlijk licht;

Willy
Datum restaurantbezoek: 28/07/2017
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals verwacht en in overstemming met de vorige...

Zoals verwacht en in overstemming met de vorige malen. Wel minder wijn bedeling tijdens de lunch.

Joris
Datum restaurantbezoek: 10/07/2017
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke en vlotte bediening....

Lekker eten, vriendelijke en vlotte bediening. Een aanrader!

[anonymous]
Datum restaurantbezoek: 26/06/2017
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

ik had toch wel meer verwacht van de brunch,...

ik had toch wel meer verwacht van de brunch, zeker van het dessert! geen ijs,geen chocolademousse,1 soort fruit maar.

Lieve
Datum restaurantbezoek: 17/05/2017
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Wat een warm ontvangst voor een groep van 50...

Wat een warm ontvangst voor een groep van 50 personen . Het restaurant is zeer mooi ingericht en zeer aangenaam. De service is compleet. Wat de chef daar uit zijn mouw getoverd heeft voor simpel weg een broodjes buffet , om U tegen te zeggen. Een hartelijke dank aan gans de ploeg

[anonymous]
Datum restaurantbezoek: 02/01/2017
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Enkele kleine minpuntjes - communicatieproblee...

Enkele kleine minpuntjes - communicatieprobleem: bij de reservering werd er gezegd dat de avond start om 20u, bij onze aankomst hoorden we dat het aperitief time met hapjes was van 19 tot 20u.... - als je achteraan in de zaal zit is voor ons de timing soms niet zo goed: toen we het buffet bezochten hebben we geen kreeft of zalm gevonden enz.... Jammer. - hetgeen we gegeten hebben was lekker en van goede kwaliteit Positieve punten: - de vriendelijkheid v/h personeel, we weten dat er veel werk was en toch bleven ze geduldig en vriendelijk - de bediening was subliem, toen we iets vroegen werd het mogelijke gedaan om ons te helpen - de muziek was zeer goed, pluspunt we mochten van de dj onze favoriete muziek opschrijven en er werd daar rekening mee gehouden Algemeen: Het is me opgevallen dat veel mensen zodanig egoïstisch zijn, dat ze alles voor zich nemen zodat de volgende misschien niets meer heeft... (wat blijkbaar hun probleem niet is!!!) MAAR dat ligt niet aan jullie natuurlijk. het was maar een opmerking. We hebben reeds verschillende malen, voor verschillende gelegenheden, jullie restaurant bezocht, maar wel de eerste maal voor de eindejaar viering. Eindconclusie WE (wij en onze vrienden) ZIJN TEVREDEN EN HEBBEN GENOTEN VAN ONZE EINDEJAARSVIERING; We komen nog terug, Hopelijk krijgen we terug mails met de vieringen die in het verschiet zijn?

datum score