Beoordelingen van Brasserie Ter Poele

35 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.4
35 beoordelingen
datum score
[anonymous]
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 02/01/2017
[anonymous]beveelt dit restaurant aan voor:

Enkele kleine minpuntjes - communicatieproblee...

Enkele kleine minpuntjes - communicatieprobleem: bij de reservering werd er gezegd dat de avond start om 20u, bij onze aankomst hoorden we dat het aperitief time met hapjes was van 19 tot 20u.... - als je achteraan in de zaal zit is voor ons de timing soms niet zo goed: toen we het buffet bezochten hebben we geen kreeft of zalm gevonden enz.... Jammer. - hetgeen we gegeten hebben was lekker en van goede kwaliteit Positieve punten: - de vriendelijkheid v/h personeel, we weten dat er veel werk was en toch bleven ze geduldig en vriendelijk - de bediening was subliem, toen we iets vroegen werd het mogelijke gedaan om ons te helpen - de muziek was zeer goed, pluspunt we mochten van de dj onze favoriete muziek opschrijven en er werd daar rekening mee gehouden Algemeen: Het is me opgevallen dat veel mensen zodanig egoïstisch zijn, dat ze alles voor zich nemen zodat de volgende misschien niets meer heeft... (wat blijkbaar hun probleem niet is!!!) MAAR dat ligt niet aan jullie natuurlijk. het was maar een opmerking. We hebben reeds verschillende malen, voor verschillende gelegenheden, jullie restaurant bezocht, maar wel de eerste maal voor de eindejaar viering. Eindconclusie WE (wij en onze vrienden) ZIJN TEVREDEN EN HEBBEN GENOTEN VAN ONZE EINDEJAARSVIERING; We komen nog terug, Hopelijk krijgen we terug mails met de vieringen die in het verschiet zijn?

[anonymous]
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 01/01/2017
[anonymous]beveelt dit restaurant aan voor:

Heel leuke Sylvesterparty, juist spijtig dat...

Heel leuke Sylvesterparty, juist spijtig dat het eten lauw was, maar was wel lekker klaargemaakt !

Carine L.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 30/11/2016

Super vriendelijk !...

Super vriendelijk !

Roger C.Crombez
0 Favorieten
3 Beoordelingen
Beoordeeld op 21/11/2016

Het aanbod en het kader om in familieverband...

Het aanbod en het kader om in familieverband te tafelen

rozenn d.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 02/11/2016

Très bon accueil,il manquait un peu de choix...

Très bon accueil,il manquait un peu de choix dans les plats chauds (dernier service ?)sinon très bon rapport qualité prix !

BettyHaesen
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 30/10/2016

Het eten was in buffetvorm en dit vond ik heel...

Het eten was in buffetvorm en dit vond ik heel lekker en gevarieerd. Wat vooral aangenaam was, is de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel. Dan smaakt het eten dubbel zo goed!

BettyHaesen
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 30/10/2016

Lekker gegeten en vriendelijke vlotte bediening...

Lekker gegeten en vriendelijke vlotte bediening.

Nicole P.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 13/10/2016

het konijnen stoofpotje :" gekookte " : ...

het konijnen stoofpotje :" gekookte " : konijnen (stoof ) potje" : billen bleek van kleur, zeer droog, zonder smaak ,niet gekruid en flets ; het vocht in het diep bord : waterig met mits goed speuren enkele aardappel- en groenten stukjes niet opgegeten .Nooit meer terug keren ! Vermoed : een massa keuken voor uitgehongerde busreizigers.De kelner vriendelijk en vol begrip .

NickVan Nevel
0 Favorieten
5 Beoordelingen
Beoordeeld op 12/10/2016

“Vriendelijk personeel, gerechten ondermaats.” ...

“Vriendelijk personeel, gerechten ondermaats.” Bij aankomst in de brasserie waren we op 1 tafel na de enige..We werden zeer vriendelijk ontvangen en onmiddellijk de kaart aangeboden. Het voorgerecht (Caesar salade met kip en broodcroutons) was niet vers..De hoofdschotel(Stoofpotje van konijn)was gewoon NIET te eten,geen smaak en lauw opgediend.Deze zaak is zeker niet voor herhaling vatbaar. Alleen de wijn was lekker..

Francois V.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 10/10/2016

Onthaal is er super Communicatie uiterst aangen...

Onthaal is er super Communicatie uiterst aangenaam Dienstverlening is optimaal Kwaliteit product is goed

datum score