Beoordelingen van La Gondola

12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
9.3
12 beoordelingen
datum score
placeholder
RalfWalther
Beoordeeld op 03/09/2016

Nous reviendrons sans aucun doute...

Établissement La Gondola est fortement a recommandé. Typiquement italien, avec la célèbre hospitalité et un patron qui veille lui-même sur ses clients. Les pâtes et pizzas était délicieuse tout comme un service excellent. Nous reviendrons certainement. Ralf

EtienneDemonie Etienne
Etiennebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 26/07/2016

Zeer lekker eten gekoppeld met een vriendelijke...

Zeer lekker eten gekoppeld met een vriendelijke ontvangst en bediening! Zowel in “LA GONDOLA” & “LA BRUSCHETTA” Ik kan terecht iedereen, die graag geniet, aanraden een bezoek te brengen aan de mooi ingerichte zaken te Brugge, het is de moeite waard! En.. aan zeer democratische prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar, top!

JeanRead
Beoordeeld op 22/07/2016

Excellent

Si vous aimez la cuisine italienne , n hésitez pas à vous rendre dans ce restaurant , très bon accueil , très bon service et excellente qualité de produit , les pâtes y sont excellentes

placeholder
GinoCappelle-meeuws
Ginobeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 04/06/2016

lekker eten

Heel lekker gegeten, voor herhaling zeker vatbaar !!

placeholder
TomVan Vlaenderen
Tombeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 04/06/2016

Very good

Zeer lekker gegeten! Goede bediening en eerlijke smaken

placeholder
JonasJanssens
Beoordeeld op 03/12/2015

Lekkere Italiaanse keuken. Kindvriendelijk...

Lekkere Italiaanse keuken. Kindvriendelijk en gastvrije bediening. Prijs/kwaliteit => zeer goed!

placeholder
LiesJe
Liesbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 09/08/2015

Zalig genieten!

Het eten was zeer lekker, echt pure Italiaanse perfectie in al zijn eenvoud. De producten zijn vers en dat smaak je, de service was ook uitstekend zeer vriendelijk en een baas die je steeds te hulp schiet. Meer moet het voor mij niet, echt zalig genieten! Zeker een aanrader!

placeholder
ErikDe Vry
Erikbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 10/04/2015

Uitstekend!

Super lekker gegeten, vriendelijke bediening.

AntoonVen
Beoordeeld op 23/02/2015

Eerlijke en heerlijke Italiaanse keuken

In dit aangename restaurant serveert men op een vriendelijke wijze heerlijke gerechten, waaronder uitstekende pasta's en pizza's. De chef waakt over zijn klanten. Je krijgt waar voor je geld. Een echte aanrader!

datum score