Beoordelingen van Culinary Plaza

276 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.8
276 beoordelingen
datum score
nathalie d.
Beoordeeld op: 14/02/2019
nathalie d. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel lekker en veel keuze. We zijn...

Het was heel lekker en veel keuze. We zijn zeer tevreden.

Eva
Beoordeeld op: 12/02/2019
Eva beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vlotte bediening...

Lekker eten en vlotte bediening

Cornelia
Beoordeeld op: 11/02/2019
Cornelia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

vroeger was alles optijd bijgevuld en warm,...

vroeger was alles optijd bijgevuld en warm, Nu werdt er amper bijgevuld en lauw, zo was het eten smakeloos

Iris
Beoordeeld op: 10/02/2019
Iris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Was heel erg aangenaam, heel veel keuze, rustig...

Was heel erg aangenaam, heel veel keuze, rustig zitten, vriendelijke service en budget-vriendelijk, kortom top!

cynthia
Beoordeeld op: 10/02/2019
cynthia beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

zeer lekker en heel vriendelijk personeel......

zeer lekker en heel vriendelijk personeel... veel variatie en kindvriendelijk... we hebben echt genoten

martin v.
Beoordeeld op: 04/02/2019
martin v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

zeer vriendelijk en behulpzaam. Lekker eten....

zeer vriendelijk en behulpzaam. Lekker eten.

Joost
Beoordeeld op: 03/02/2019
Joost beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Kwaliteit is minder geworden: teveel vis (te...

Kwaliteit is minder geworden: teveel vis (te weinig vlees), geen overheerlijke tomatensoep meer, weinig groenten. Hoewel opgegeven geen attentie voor een verjaardag (wel voor 4 andere jarigen).

Marc B.
Beoordeeld op: 27/01/2019
Marc B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Propere uitbating, vriendelijk personeel &...

Propere uitbating, vriendelijk personeel & een mega grote keuze aan verscheidene gerechten.

Nancy
Beoordeeld op: 21/01/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, vriendelijke bediening, goeie...

lekker eten, vriendelijke bediening, goeie prijs, kindvriendelijk

Barry
Beoordeeld op: 20/01/2019
Barry beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd erg gastvrij, de kinderen kunnen we...

Altijd erg gastvrij, de kinderen kunnen we lekker rond lopen, goede prijs, kwaliteit, service

datum score