Beoordelingen van Lobster Pot

169 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
169 beoordelingen
datum score
David
Beoordeeld op: 10/10/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Food preparation excellent. 4 different dishes...

Food preparation excellent. 4 different dishes were ordered and all perfect. All food hot and all served at same time. That sounds very minor, but so many places miss this small but important detail.

Alan
Beoordeeld op: 06/10/2019
Alan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Staff lovely, food delicious...

Staff lovely, food delicious

placeholder
jo
Beoordeeld op: 30/09/2019
jo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke ontvangst. Professionele...

Zeer vriendelijke ontvangst. Professionele bediening en zeer lekker gegeten en gedronken. Mooie wijnkaart.

Nils
Beoordeeld op: 16/09/2019
Nils beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was zeer lekker!...

Het was zeer lekker!

Catriona
Beoordeeld op: 16/09/2019
Catriona beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super meal, wonderful plump moules deliciously...

Super meal, wonderful plump moules deliciously flavoured with celery, samphire and sea lavender. I had mine with wine and my friend had a cream addition. The chef came out to speak with us and was very happy to discuss his recipe and sourcing of produce. It was the first time I’ve sampled sea lavender and I was not aware this could be found on Scotland’s coast and it is eaten by sheep, so often where sheep graze. We regretted this was just to be a simple supper our last opportunity to sample moules before leaving Belgium the next day, We did not have have starter so appreciated the amuse bouche and had food envy watching others enjoy their sea food platters. Lovely staff who made us feel very welcome despite us having one course and one glass of wine. Next visit to Bruge a visit here will be a must.

Vincent
Beoordeeld op: 14/09/2019
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Gastvrij en goede keuken....

Gastvrij en goede keuken.

pascal
Beoordeeld op: 12/09/2019
pascal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ronduit lekker! Vlotte bediening en stuk voor...

Ronduit lekker! Vlotte bediening en stuk voor stuk verse ingrediënten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Kurt
Beoordeeld op: 11/09/2019
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker gegeten voor een zeer eerlijke...

Super lekker gegeten voor een zeer eerlijke prijs/kwaliteit. Fantastisch onthaal en bediening. Zeer aangename sfeer.

Vincent
Beoordeeld op: 07/09/2019
Vincent beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Juste fabuleux...

Juste fabuleux

Edwin
Beoordeeld op: 31/08/2019
Edwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed eten en goede service....

Goed eten en goede service.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in