Beoordelingen van Lobster Pot

199 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
199 beoordelingen
datum score
Geert
Beoordeeld op: 02/07/2018
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

heel vriendelijke ontvangst, niet zomaar bedien...

heel vriendelijke ontvangst, niet zomaar bediening. eten was uitmuntend.

Lieve
Beoordeeld op: 23/06/2018
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel vriendelijke en vlotte bediening, goede...

Heel vriendelijke en vlotte bediening, goede kwaliteit voeding, mooi kader.

marc a.
Beoordeeld op: 17/06/2018
marc a. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

alles was weer perfect zowel het eten als de...

alles was weer perfect zowel het eten als de bediening alles picobello kan niet beter zeker bezoeken waard

Markita
Beoordeeld op: 13/06/2018
Markita beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs kwaliteit was perfect in orde....

Prijs kwaliteit was perfect in orde.

koos
Beoordeeld op: 10/06/2018
koos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super heerlijk gegeten bij de ”Lobster Pot”...

Super heerlijk gegeten bij de ”Lobster Pot” de naam zegt al genoeg en hebben ze kunnen bewezen hoe jij het lekkerste kreeft eten, zó verrukkelijk! De enthousiaste kok laat je zien hoe vers de kreeften zijn en wordt je daarna door een gastronomisch hoogstandje met een prijs kwaliteit die helemaal past! Ons weekend Brugge is zeer geslaagd! Een echte aanrader!

Andy G.
Beoordeeld op: 22/05/2018
Andy G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel aangenaam vertoeven. lekker eten. vriendel...

Heel aangenaam vertoeven. lekker eten. vriendelijk personeel alsook de patron zelf. goed gelegen.

Ezgi
Beoordeeld op: 12/05/2018
Ezgi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Best seafood restaurant in Brugge! We have...

Best seafood restaurant in Brugge! We have been there 3 times already and looking forward to the next time again.

Steve
Beoordeeld op: 05/05/2018
Steve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooi kader, super lekkere crustace royale!...

Mooi kader, super lekkere crustace royale! Daarbij een mooie sancere gedronken. Ligt ook aan een mooi stuk van Brugge.

Wilfried
Beoordeeld op: 05/05/2018
Wilfried beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Iedereen was zeer tevreden over de kwaliteit...

Iedereen was zeer tevreden over de kwaliteit van het eten. Gezellig zitten , mooi interieur en mooie en vlotte bediening. Voor herhaling vatbaar zoals ze zeggen.

rit
Beoordeeld op: 29/04/2018
rit beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekkere zeevruchtenschotel en goede prijs...

Super lekkere zeevruchtenschotel en goede prijs kwaliteit. Attente chefkok, ook diensters die regelmatig vragen of er wensen zijn, of alles in orde is. Zeker een aanrader!

datum score