Beoordelingen van Lobster Pot

131 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
131 beoordelingen
datum score
Pierrot
Beoordeeld op: 23/04/2019
Pierrot beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goeie ontvangst en service, heel lekker eten. E...

Goeie ontvangst en service, heel lekker eten. Een aanrader voor liefhebbers van kreeft en fruits de mer.

Cees
Beoordeeld op: 20/04/2019
Cees beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Uitstekend gegeten en bediening top...

Uitstekend gegeten en bediening top

Taketo M.
Beoordeeld op: 19/04/2019
Taketo M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super delicious foods and very friendly service...

Super delicious foods and very friendly service.The kitchen chef is very friendly and we really enjoyed the foods.

Amanda C.
Beoordeeld op: 17/04/2019
Amanda C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Very good. Excellent food, very friendly waitr...

Very good. Excellent food, very friendly waitress and attentive, helpful chef. Expensive, but a lovely treat.

jos w.
Beoordeeld op: 07/04/2019
jos w. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

alles was top een aanrader...

alles was top een aanrader

Kath C.
Beoordeeld op: 31/03/2019
Kath C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Well worth the visit, left feeling very happy,...

Well worth the visit, left feeling very happy, thank you.

Filip D.
Beoordeeld op: 25/03/2019
Filip D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een vlotte en vriendelijke bediening...

Een vlotte en vriendelijke bediening

Griet S.
Beoordeeld op: 21/03/2019
Griet S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

We werden heel vriendelijk ontvangen en bediend...

We werden heel vriendelijk ontvangen en bediend. De visschotel is écht een aanrader! Superlekker!

James
Beoordeeld op: 09/03/2019
James beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Great variety of fresh fish expertly cooked...

Great variety of fresh fish expertly cooked and served in this charming and welcoming restaurant. A must visit on our many visits to lovely Bruges.

nicola h.
Beoordeeld op: 01/01/2019
nicola h. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We went to this restaurant this weekend and...

We went to this restaurant this weekend and would recommend it for good food and service. Grilled lobster and prawns with delicious garlic butter sauce was extremely tasty. Other fish dishes also well cooked and tasty. Recommended if you are a lover of seafood. It is quite a small space so you would probably need to book.

datum score