Beoordelingen van Gastrobar Hubert

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Fleur
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Beoordeeld op: 17/03/2020
Fleur beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was zeer, ZEER lekker, fijne bediening...

Het was zeer, ZEER lekker, fijne bediening en een feest voor de smaakpapillen. Bedankt!

Janneke
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Jong Keukengeweld édition Mars 2020
Beoordeeld op: 04/03/2020
Janneke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten met smaakvolle aangepaste...

Zeer lekker gegeten met smaakvolle aangepaste wijnen. Enkel jammer dat er geen uitleg gegeven werd toen elk gerechtje geserveerd werd. Ook de oranje onderliggers op de tafel zaten eerder ook de weg. Verder hebben we een zalige avond gehad en we zullen dit zeker aanraden aan vrienden.

Axelle
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 25/10/2019
Axelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke service (Eva, vermoed ik?),...

Zeer vriendelijke service (Eva, vermoed ik?), lekkere wijntjes, hééérlijke saus bij runderswangetjes... toppie!

Glenn
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 23/10/2019
Glenn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Sharing was niet ons ding. Het eten was goed...

Sharing was niet ons ding. Het eten was goed maar heel gewoon.

Ellen
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 19/10/2019
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, prijs-kwaliteit heel goed en een...

Lekker eten, prijs-kwaliteit heel goed en een heel goede service!

Eva
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 10/10/2019
Eva beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We voelden ons heel erg gepusht om een extra...

We voelden ons heel erg gepusht om een extra aperitief en extra gerechten bij te nemen. Voor en hoofdgerecht waren sharing. Op zich niets mis mee, maar niet waaw. Dan ga ik voor lekker stoofvlees liever naar een goeie bistro. Dessert was een heel droge cake, "baba au rum", daarna kregen we nog cakejes en broodpudding, die enorm droog waren. Wijntjes waren lekker.

Naomi
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Beoordeeld op: 09/10/2019
Naomi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

lang wachten tot iemand kwam vragen wat te...

lang wachten tot iemand kwam vragen wat te drinken. Voorgerecht te weinig voor 2. Geen brood , zelf moeten vragen. Gangen volgden heel snel op elkaar, Geen tijd even op adem te komen Koffie te laat, dessert was al op Op zich Was het eten wel lekker

geert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 15/06/2019
geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer verrassend menu, maar nogal duur...

Zeer verrassend menu, maar nogal duur

datum score