Beoordelingen van Het Visioen

197 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
197 beoordelingen
datum score
Yves
Beoordeeld op: 19/05/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne service, heerlijk eten, goede prijs kwali...

Fijne service, heerlijk eten, goede prijs kwaliteitsverhouding en aangenaam tempo. Alleen het rumoer is een klein minpuntje.

Patrick
Beoordeeld op: 19/05/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

goede middag we hebben lekker gegeten jammer...

goede middag we hebben lekker gegeten jammer dat het ietsje lang duurder vooraleer ze ons de menukaart brachten en vroegen wat we als apero wenste te drinken voor de rest een echte aanrader groeten patrick

Stefaan
Beoordeeld op: 18/05/2019
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Goede service Altijd uitstekende lunch Goede...

Goede service Altijd uitstekende lunch Goede prijs-kwaliteitverhouding Originele touch

andre
Beoordeeld op: 17/05/2019
andre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte bediening goed gerecht geen bemerkingen...

vlotte bediening goed gerecht geen bemerkingen komen regelmatig

Heidi
Beoordeeld op: 16/05/2019
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en zeer goeie bediening....

Lekker eten en zeer goeie bediening.

Alain
Beoordeeld op: 09/05/2019
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Meer dan tevreden, perfecte verwelkoming, leuk...

Meer dan tevreden, perfecte verwelkoming, leuk zitten, perfecte service en vooral zeer lekker eten. Prijs kwaliteit is dit gewoon top. Doe zo verder, ik vertel,het zeker verder. Proficiat aan het team

Kelly
Beoordeeld op: 08/05/2019
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie en zeer lekkere lunch voor weinig geld. V...

Mooie en zeer lekkere lunch voor weinig geld. Vlotte bediening ondanks onze grote groep.

Jos
Beoordeeld op: 04/05/2019
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker, gemoedelijke sfeer, iedereen zeer...

Zeer lekker, gemoedelijke sfeer, iedereen zeer efficiënt en vriendelijk, vlotte bediening... Kortom een plaats om "thuis" te komen!

Marc M.
Beoordeeld op: 03/05/2019
Marc M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename sfeer, vlotte bediening én lekker...

Aangename sfeer, vlotte bediening én lekker gegeten...

Leen
Beoordeeld op: 29/04/2019
Leen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg vriendelijke ontvangst. Ongedwongen maar...

Erg vriendelijke ontvangst. Ongedwongen maar professionele attitude van heel het team. Erg lekker eten. Perfecte verhouding kwaliteit/prijs.

datum score